"In The Box" un "Green Novice" koncertēs kopā

"In The Box", 28.01.2010., 23:07

30. janvāra vakarā, klubā "Rock ‘n’ Rīga", ar koncertu savus klausītājus priecēs New age pop pank apvienība "In The Box" un latgaliski dziedošā smagā roka grupa "Green Novice".

Lielākā daļa klausītāju grupu "Green Novice" atpazīst ar dziesmu "Ziļi maļņi padebeši" (Zili melni padebeši), kura tika atzīta par visspēl ētāko dziesmu "Latgalis radio" ("Latgales radio") 2006. gadā. Grupa neapstājas pie sasniegtā, tāpēc piedāvā saviem klausītājiem savus skaņdarbus jaunā kvalitātē, lai turpinātu veiksmīgi iemīto latgaļu smagās mūzikas ceļu.

"In The Box" ir viena no vadošajām Latvijas pop pank grupām. 2009. gadā grupā notikušas ievērojamas pārmaiņas - ne tikai muzikālajā, bet arī sastāva ziņā. Tā rezultātā grupas skanējumu papildinājusi elektronika, padarot grupu daudz interesantāku un savdabīgāku klausītājiem. Šī gada 7. janvārī grupa prezentēja savu pirmo video klipu dziesmai "Different Lifes And Different Stories", kas atklāj un prezentē grupu no jauna redzespunkta.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties