Hiphopa Zapte #8

A.Skutelis, 14.01.2010., 13:29

23.janvārī klubā "Pulkvedim neviens neraksta" notiks šī gada pirmā "Hiphopa Zapte" ar centrālo notikumu – bītmeikeru cīņām.

Savā starpā sacentīsies: Monkeymusician, Reinšteins, Kzr, Intermeco , Tablis, Smagi Murgi 2, Zīle un Daims, Sivick beats, 181h, Chicko, Kristaps, Siguldas Ritmi, Armant, Pīts, Transformerz un Kashuks.

Uzvarētājus, ieklausoties arī publikas vērtējumā, noteiks žūrija, kuras sastāvā būs pirmā Zaptes bītmeikeru batla uzvarētājs un Pki dalībnieks – ansis un viens no Kreisā Krasta līderiem – Pionieris.

Tāpat Zaptē sagaidāmas arī īsas koncertprogrammas no Bro Records un Rinis One & Daf. Vakara gaitā tiks prezentēts Skuteļa video klips dziesmai "Noziegumam pa pēdām".

Par muzikālo atmosfēru visas nakts garumā rūpēsies Mixmaster Ag un Dj Legz, bet kluba apakšstāvā dejas House & Disco ritmos ar Mixmeistaru Raiti un Dj Romantronix.

Sākums 22:00. Ieeja - Ls 2, dāmām par brīvu. Ieeja no 18 gadiem.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties