Gustavo albums tiks izdots pavasarī

Edgars Gertners, 01.04.2010., 08:56

Mūziķis un producents Gustavo ar prieku ziņo, ka ir saticis domubiedru – O! Karti, ar kuras atbalstu pavasarī tiks izdots ilgi gaidītais albums "3. Elpa".

"Beidzot varu atbildēt uz jautājumu, kuru pēdējā gada laikā esmu saņēmis tūkstošiem reižu – kad beidzot būs jaunais albums "3. Elpa"? Pavisam droši saku – albums būs drīz! Maijā!" stāsta mūziķis. Gustavo; Foto- M. Ruiķis

Gustavo saka lielu paldies visiem faniem, kuri bija gatavi tērēt personīgos līdzekļus, lai pasteidzinātu "3. Elpas" iznākšanu. Šobrīd Gustavo ir saticis domubiedru – O!Karti – kuras atbalsts veicinājis albuma izdošanu. "Pēc manām domām, šīs kopdarbības atbalss būs jūtama vēl krietnu laiku pēc albuma iznākšanas. Esmu pārliecinājies, ka apkārtējo pasauli veido tās izmaiņas, kas rodas pašā cilvēkā. Tāpēc man ir svarīgi, ko es domāju, ko es saku un ko es daru, jo vēlos, lai ārējie apstākļi mainās uz labu," saka Gustavo.

Arī Latvijas Mobilā Telefona viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis ir gandarīts par sadarbību: "Mēs esam par radošu garu un atbalstām tos, kuriem ir, ko teikt! Savu attīstību līdzīgi kā Gustavo mēs redzam caur pārmaiņām! Sadarbība ar Gustavo saistās ar jaunu posmu O!Kartes zīmola un produkta attīstībā. Mēs strādājam arī pie būtiskiem jauninājumiem O!Kartes produktu klāstā."

Kaut arī albuma izdošana nedaudz aizkavējās, Gustavo radošā darbība netika pārtraukta. Mūziķis gatavojās noslēdzošajam posmam un šobrīd devies studijā, lai pabeigtu albuma ierakstu.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties