Grupas "Zāle" koncerts Ģertrūdes ielas teātrī

undine, 12.11.2015., 05:33

20. novembrī Rīgā, Ģertrūdes ielas teātrī, notiks grupas "Zāle" koncerts – mūziķi atskaņos gan zināmās dziesmas, gan nesen tapušas un iepriekš neatskaņotas kompozīcijas.

Grupa "Zāle"Blakus grupas mūziķiem uz skatuves tiks aicināti arī viesmākslinieki, ar kuriem "Zāle" ir atradusi kopēju muzikālu valodu. Būs gan indiešu tradicionālā instrumenta tablas virtuozs Govinda Tivari, gan mūziķis Harijs Vagrants, kurš jau vairākus gadus ir pievērsies austrumu mūzikai un publikai zināms gan kā santuras, gan harmonijas un dažādu pūšamo instrumentu pratējs. Gaidāms arī kāds muzikāls pārsteigums.

Grupa "Zāle" izveidojās 2014. gadā, satiekoties dzejniekam Pēterim Dragunam, dziesmu autorei Martai Kreitusei un ģitāristei Kasandrai Kaņepei, un nu jau pusgadu kā klajā laists pirmais albums "Viņa", kas guva negaidītu klausītāju piekrišanu. Grupas sastāvu šogad papildināja mūziķi Kira Maija Kirsanova (oboja, flauta), Dace Zariņa (basģitāra), Tarass Kuzmenko (bungas) un Aivis Gailītis (čells). "Zāle" šogad koncertējusi dažādos pasākumos Rīgā, Liepājā, Venstspilī, kā arī festivālā "LabaDaba" un "Menuo Juodaragis" festivālā Lietuvā. "Zāles" pārstāvētais mūzikas žanrs atbilst romantiskam "indie-folkam", autordziesmas ieturētas etniskās, meditatīvās noskaņās.

Koncerta sākums plkst. 20.00, koncerts noritēs divās daļās ar pārtraukumu.

Informācija par grupu "Zāle": soundcloud.com/zaale.

Biļešu iepriekšpārdošana: www.bezrindas.lv/lv/muzikas-pasakumi/koncerti/zale-git/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties