Grupai "Screampiece" debijas albums

Ance Ozoliņa – Diļeva, 23.01.2012., 21:34

"Kas lēni nāk, tas labi nāk!" – tā par savu debijas albumu var teikt grupas Screampiece dalībnieki.

Oficiāli, kopš grupas dibināšanas, Screampiece nodevuši klausītājiem vien dažas dziesmas, bet, laikam ejot, sakrājušās vairākas kompozīcijas, kas lieliski iezīmē grupas spēlēšanas stilu, domāšanas veidu un vēstījumu, ko mūziķi vēlas paust saviem klausītājiem, tāpēc var uzskatīt, ka debijas albums tapis ilgā laika periodā. 

Mūziķi neslēpj, ka aizvadītais gads ir bijis īpaši grūts, bet tas nav devis iemeslu padoties un pielikt punktu muzicēšanai, tieši pretēji – šis laiks devis spēku saprast, kādu mūziku Screampiece vēlas radīt un kā pasniegt savas idejas. Tieši tāpēc jauno dziesmu skanējumā būtiska nozīme ir taustiņu partijām, kuras īpaši paspilgtina neatkārtojamo Screampiece skanējumu.

Kopumā albumā atlasītas sešas kompozīcijas angļu valodā, kā arī trīs dziesmas tapušas krievu valodā. Tas savā ziņā iezīmē to, cik internacionāla ir grupa, tik pat internacionāla ir viņu radītā mūzika, jo Screampiece sastāvā atradīsiet dažādu tautību pārstāvjus.

Debijas albums tapis sadarbībā ar Gintu Lundbergu, kam puiši saka īpaši lielu paldies par kopīgi ieguldīto darbu dziesmu tapšanā.

Albumu iespējams lejuplādēt jaunajā Screampiece mājas lapā www.screampiece.eu!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties