Grupai "Huskvarn" pēdējais koncerts

Jānis Jansons, 11.03.2015., 11:52

13. martā klubā "Melnā Piektdiena" pašmāju thrash metal pamatlicēji Latvijā - grupa "Huskvarn" noslēdz savu atvadu tūri ar pēdējo koncertu.

"Huskvarn" Apvienojoties mūziķiem no dažādiem laika periodiem koncerttūrē "Zāģēt pa īstam" jeb labāko dziesmu kopsavilkumā, kas reizē ir grupas 25 gadu jubileja, grupa jau nospēlējusi koncertus Jelgavā, Cēsīs, Liepājā. Rīgas koncerts grupai ir pēdējais, jo grupa savu darbību izbeidz.

Grupa "Huskvarn" – spilgtākais un labākais no visiem laikiem, grupa uzsver, ka šī varētu būt arī – "Vienīgā un Pēdējā reize"!

Koncerta laikā uz skatuves būs iespēja redzēt "vaigā" un dzirdēt "dzīvajā" grupas oriģinālsastāvu izpildītās daudzās dziesmas, no visiem grupas albumiem: "On The Road" (1992), "Bomb Brain Melodies" (1995), "Sadistika" (2006), kā arī neizdotie singli, videoieraksti un 25 gadu periodā iemūžinātie fotoattēli.

Īpašu koncertu padarīs arī grupas laika biedri, uz skatuves būs mūziķi, kuri spēlējuši grupā laikaposmā no 1990 – 2015 gadam: Edgars Ķauķis, Jānis Levits, Uģis Jaunslavietis, Juris Šenbergs, Sergejs Karševs, Ģirts Jansons, "Urbix" jeb Normuds Štefenhagens u.c. – kopā 17 mūziķi, kas spēlējuši grupā dažādos laika posmos.

Video: www.youtube.com/watch?v=Kveu5YQ2hDw.

Grupa dibināta 1989. gadā, apvienojoties vairākiem pagrīdes grupu "Vandāls" un "Lucifers" dalībniekiem ar ģitāristu Jāni Levitu. Laika gaitā grupa izdevusi trīs albumus un aktīvi koncertējusi, iegūstot kulta statusu vietējā skatuvē. Bieži vien, grupas vārdu min, kā pirmo grupu Latvijā, kas sāka spēlēt thrash metal stilā, kā arī – saista arī ar dažādiem skandāliem, galvenokārt odiozā grupas līdera "Urbix" dēļ.

"Huskvarn" mājas lapa: www.huskvarn.lv.

Koncerta iesildošajā dāļā – bijušo grupu "Flaying", "Trendkill Method", "Huskvarn" dalībnieku jaunā grupa - "Chaosact" un grupa "Wasptress".

Koncerta sākums 20.00, ieeja no 19.00.

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā - EUR 12, koncerta dienā EUR 15 "Ticketshop" vietnē:
www.ticketshop.lv/site/events/view/1430.

14. martā klubā "Melnā Piektdiena" pasākuma "pēcballīte" - muzicēs grupas "Psilocybe Larvae" (death metal, St.Pēterburga), "Re-Armed" (death metal, Somija), "Amrita" (metalcore, Zviedrija), "Oceanpath" (gothic rock, Rīga) un "Deodium" (heavy metal, Rīga).

Koncerta sākums: 20.00, ieejas maksa EUR 5. Vairāk informācijas mājas lapā: www.melnapiektdiena.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties