Grupa "Stagnant Project" prezentē jauno singlu "Dievs"

Klubs "Melnā Piektdiena", 07.12.2015., 16:33

11. decembrī klubā "Melnā Piektdiena" grupa "Stagnant Project" prezentēs savu jauno singlu "Dievs".

"Stagnant Project"Kopā ar viņiem uzstāsies Latvijas metāla komandas "xDISTILLx", "Slaughtered Lambs", "Windlines" un "metalcore" grupa "Everfall" no Igaunijas.

"Stagnant Project" darbojas jau piecus gadus. Divus gadus vēlāk 2014. gadā tika izdots EP "Zombie Show", ko pati grupa vērtē kā milzīgu soli izaugsmes virzienā. Pagājušā gada rudenī klajā nāca singls "Satanical Dream", kas atkal bija muzikāls pavērsiens. Gadu gaitā "Stagnant Project" ir spēlējuši ar teju visām ievērības cienīgākajām vietējām grupām, kā arī virkni tuvāku un tālāku ārvalstu bandām un puiši ir pazīstami kā ellīgi enerģisku šovu meistari. Šoreiz kolektīvs iepriecinās ar jauno sastāvu un prezentēs jauno singlu "Dievs".

"Slaughtered Lambs" ir pavisam jauns kolektīvs, bet jau spēlējis ar daudzām vietējām un arī ar ārvalstu grupām. Pati labāka pieredze ir kopēja uzstāšanos ar Moldovas zvaigzni Lenu Scissorhands un grupu "Infected Rain". Muzikālo daiļradi visnotaļ var attiecināt uz "death metal" pusi.

Igauņu kolektīvs "Everfall" jau pazīstams Latvijas "metalcore" mūzikas faniem. Tieši maijā sākuma grupa veiksmīgi uzstājas klubā "Melnā Piektdiena", kopa ar tautiešiem "Her Memorial Discourse" un vietējo komandu "Blinded Memory". Pēc noklausīšanas var pateikt, ka grupa iedvesmojas no tādām "metalcore" pārstāvjiem kā "Killswitch Engage", "Underoath", "All That Remains", "Trivium", "As I Lay Dying", "Bullet for My Valentine" un "The Devil Wears Prada".

"xDISTILLx" veidojuši jau pieredzējuši muzikanti, kuri mēģinājusi sevi visdažādākajos stilos. Nesen veidotā grupa aktīvi propagandē "straight edge/hardcore" virzienu.

Grupa "Windlines" dibinājis Pjotrs Suhanovs (ex-Requitall) 2014. gadā Ventspilī, kas ir arī tās darbības vieta. Grupas nosaukums veidots, balstoties uz vēlmi izveidot nopietnu un kvalitatīvu muzikālo apvienību, tāpēc izvēlēts angļu valodas vārds, kas apzīmē tādas īpašības kā graujošs, spēcīgs un pamatīgs. "Windlines" mūzikā ir jūtamas ietekmes pārsvarā no alternatīvā roka un klasiskā metāla žanriem. Džeza skola un džeza standarti ienes īpašu izteikumu kompozīcijas struktūrā un melodijā. Grupas daiļradē manāmas muzikālās iezīmes, kas aizgūtas no tādiem māksliniekiem kā "30 Seconds to Mars", "Foo Fighters", "Kings of Leon", "Green Day", "U2", "The Killers" u. c.

Ieeja pasākumā līdz plkst. 22.00 ir tikai 3 eiro, pēc plkst. 22.00 – 4 eiro. Klubs vaļā no plkst. 19.00, sākums plkst. 20.00.

"Stagnant Project" - www.youtube.com/watch?v=IqXPOrhV_gA.

"Windlines" - www.youtube.com/watch?v=c53qaO-xZQQ.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties