Grupa Moana, pied. Samantai Tīnai – "Dialogs trijatā"

Ģirts Alsters, 13.07.2010., 14:02

Noklausies jaunāko grupas Moana dziesmu "Dialogs trijatā" piedaloties Samantai Tīnai.

Grupa Moana, pied. Samantai Tīnai – "Dialogs trijatā"Apvienība Moana ir pabeigusi darbu pie sava jaunākā studijas veikuma "Dialogs trijatā", kurā jau tradicionāli ir bijusi sadarbība ar producentu Māri Priedi, kura studijā arī ieraksts tapis. Šoreiz Moana ir spērusi vēl vienu solīti uz priekšu savos eksperimentos un kā viesvokālu dziesmā pieaicinājuši jauno dziedātāju Samantu Tīnu.

Apvienība Moana nemainīgi ir Mareks Kolāts – vokāls, Jānis Godiņš – ģitāra, Dāvis Putāns – basģitāra un Rūdolfs Dankfelds – bungas. Grupa par dziesmu "Dialogs trijatā": "Mēs kā vienmēr esam atvērti un apņēmības pilni radīt jaunas un interesantas kompozīcijas, tāpēc varbūt šoreiz arī sadarbība ar Samantu. Patiesībā ir tā, ka gala rezultāts ir visai līdzīgs tam ko arī bijām iecerējuši. Pa lielam esam apmierināti ar paveikto. Vienmēr, protams, var labāk, bet tāpēc jau būs nākamās dziesmas un skaņas meklējumi."

Savukārt grupas vokālists un tekstu autors Mareks par "Dialogs trijatā": "Šī ir dziesma, kurā ikviens var atrast savu izskaidrojumu, bet grupa Moana ar "Dialogu", vēlas parādīt apkārt notiekošo absurdu, kura iespaidā cilvēki mēģina ielauzties citu cilvēku dzīvēs, tās grauzt, izlikt lamatas, izceļ neveiksmes un balināt veiksmes. Dziesma balstīta uz kontrastiem - atklātību, naivumu stādot to pretī nekaunībai.
Galu galā – "Savas saknes ņem un iestādi zemē, lai tavus sapņus nevarētu kremēt.""

Dziesma bez maksas lejuplādējama www.moana.lv, kā arī klausāma grupas Moana draugiem.lv mūzikas profilā.

Moana - "Dialogs trijatā" piedaloties Samantai Tīnai


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties