Grupa "Espresso" izdod debijas singlu

Dace Narubina, 25.11.2015., 13:02

Grupa "Espresso" klausītāju vērtējumam nodod savu debijas singlu "Tavi sapņi sniegā kūst".

"Espresso"Dziesmas teksta un mūzikas autors ir Gatis Mūrnieks, aranžija – Kristaps Krievkalns un Kristīnes Liedes trio. Dziesmas lirika stāsta par to, ka cilvēkam ir jātic saviem sapņiem un nedrīkst baidīties tos piepildīt. Kā pats autors stāsta: "Dziesma ir par lieliem sapņiem, kurus piepildīt var tikai nebaidoties no tiem, kā arī ieguldot milzīgu darbu, lai tos sasniegtu. Nereti mēs pa naktīm nespējam gulēt vai mostamies, domājot, vai viss izdosies un baidoties no tā, ka kaut kas var neizdoties, bieži vien mēs no tiem atsakāmies, kā rezultātā mūsu sapņi pavisam vienkārši var izkust kā sniegs."

Dziesmas ierakstā piedalījās: Annemarija Moiseja, Brenda Brakovska, Līna Kalniņa, Estere Katrīna Pogiņa, Kristīne Liede, Emīls Ašmanis un Aleksandrs Mariničevs. Dziesmu ierakstījis un miksējis Kristaps Krievkalns, māsterējis – Armands Treilihs.

Savukārt 21. decembrī Torņakalna baznīcā notiks grupas "Espresso" koncerts ziemas noskaņās. Tas būs īpašs ar to, ka meitenes, kas līdz šim ir dziedājušas tikai ar fonogrammām, šim koncertam ir sagatavojušas īpašu koncertprogrammu ar dzīvo pavadījumu, ko nodrošinās Kristīnes Liedes trio. Koncertā izskanēs gan jau visiem labi pazīstamas Ziemassvētku melodijas, gan latviešu autoru dziesmas, kas grupai ir kļuvušas īpaši mīļas, kā arī debijas singls "Tavi sapņi sniegā kūst".

Grupa "Espresso" ir četru jaunu, talantīgu dziedātāju vokālais ansamblis, kas savu skatuvisko pieredzi uzkrājušas konkursos un koncertos Latvijā, Zviedrijā, Anglijā. Savukārt pavadošais sastāvs, Kristīnes Liedes trio, ir trīs draugi, kuri sastapušies vienā kursā Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļā un jau gandrīz gadu kopā koncertējot realizē savas muzikālās idejas.

Koncerta sākums plkst. 19.00, ieeja par ziedojumiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties