Grupa "DaGamba" prezentē albumu

Jelena Avizena, 07.09.2015., 11:20

Īsi pirms koncerttūres "Bach Goes to Iran" grupa "DaGamba" prezentē albumu "Recycled" un video klipu "Prokofiev the Knight Rider".

Grupa "DaGamba" 4. septembrī T/c "Origo" restorāna "IL Patio" terasē notika grupas "DaGamba" jaunā albuma "Recycled" un videoklipa "Prokofiev the Knight Rider" prezentācija šaurā draugu un atbalstītāju lokā. Plašākai sabiedrībai albums būs pieejams jau nākamnedēļ.

Ar īpaši klātesošajiem veltītu koncertu pirmo reizi tika atrādīts ne tikai albums "Recycled", bet arī video klips skaņdarbam "Prokoiev the Knight Rider". Sižets ar savdabīgu interpretāciju par S.Prokofjeva baleta "Romeo un Džuljeta" ģimeņu izrēķināšanos pavisam skaudrās mūsdienu pilsētvides ainavās, kas mīlestību un cilvēcību vairs nepazīst.

""Prokofjev the Night Rider" ir manas īsfilmas "Sitiens" idejas iedvesmotājs, filmā izmantoju šo skaņdarbu kā saundtreku. "Sitiens" ir stāsts par puisi, kurš tik ļoti grib filmēties un nokļūt uz lielā ekrāna, ka mērķa sasniegšanai izmanto draugu, kas rezultātā kļūst par slepkavu. Tik nejūtīgi un nežēlīgi attiecībā pret saviem tuvajiem mēs bieži vien kļūstam, iedami uz sev tik svarīgo mērķi. Diemžēl mērķis bieži vien neattaisno līdzekļus.

Filmas "Sitiens" galvenajā lomā ir Ralfs Eilands. Domājot par savu galveno varoni 'puisi no rajona’, es nešaubīgi izvēlējos Ralfu, jo zināju, ka šī loma viņam piestāvēs. Viņš ir talantīgs, atsaucīgs un bezgala simpātisks. Ar viņu bija viegli strādāt un kamera viņu viennozīmīgi mīl. Vienīgais profesionālais aktieris filmā ir lieliskais Rihards Lepers. Bokseris - dejotājs Aldis Liepiņš, operators Jānis Šēnbergs, kas filmēja arī pirmo Dagambas mūzikas video "Aplis"", stāsta videoklipa režisore un producente Dace Pūce.

Video: youtu.be/nb8sxBDCTsc.

Jautāts par albumu un gaidāmo koncerttūri "Bach Gores to Iran" Valters sola pilnībā mainīt klausītāju asociācijas par Johanu Sebastianu Bahu, kā arī vārda "Recycled" nozīmi. Viņš arī atklāj, ka Rīgas koncerts gaidāms atšķirīgs no koncertiem pārējās pilsētās. Palladium koncertzālē grupai pievienosies ne tikai Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus", ar ko aizvadītajā vasarā aizsākusies muzikāla draudzība ar kopīgi ierakstītu skaņdarbu "Solveig‘s Song" un dalību festivālā "Positivus", bet arī viesi, par kuriem mūziķi nolēmuši neizziņot līdz pat koncerta norises dienai.

Biļetes iepriekšpārdošanā par ekskluzīvu cenu 10,- EUR būs iespējams iegādāties līdz 10. septembrim, pēc tam biļešu cena tiks pacelta uz 15,- EUR, savukārt no 20. oktobra līdz pat koncerta norises dienai biļetes maksās 20,- EUR.

Kā ziņots iepriekš, 13. septembrī "Dagamba" uzstāsies Vidzemes koncertzālē Cēsīs, 4. oktobrī kultūras centrā Jelgavā, 10. oktobrī LOC Rožu zālē Liepājā, 17. oktobrī koncertzālē "Gors" Rēzeknē, 23. oktobrī koncertzālē "Prelūdija" Alūksnē, 24. oktobrī Saldus Mūzikas un mākslas skolas koncertzālē un 30. oktobrī Rīgā, koncertzālē "Palladium", kur piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, ko grupa šobrīd patur vēl noslēpumā. Biļetes nopērkamas internetā un "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā.

Vairāk informācijas: www.dagamba.eu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties