Grupa "Act Friendly" izdod otro singlu "Don't Stop"

Māra Jēgere, 23.01.2012., 21:53

Jaunā alternative/christian rock grupa "Act Friendly" sadarbojoties ar grupas "Nepilgadīgā Anna" solisti Agnesi Gavari izdevusi savu otro singlu "Don't Stop".

Grupa "Act Friendly"

Pagājušā gada novembrī grupa debitēja ar savu pirmo singlu "Long Way", un pateicoties cītīgam darbam ir pienācis laiks klausītāju ausīm nodot otro singlu. Šī ir Act Friendly pirmā mīlestības dziesma un tā stāsta, ka nevajag pārstāt mīlēt un ticēt, jo tās nekad nav gana. Dziesmas mūzikas un vārdu autori ir grupas solists Ronalds Znatnajs un Agnese Gavare.

Act Friendly izveidojās 2011.gada vasarā, ar mērķi radīt spēcīgu mūziku, kas cilvēkus aizkustinātu gan emocionāli, gan dvēseliski. Grupas sastāvā ir pieci talantīgi jaunieši – Ronalds Znatnajs – vokāls, ģitāra; Agnis Kabiņeckis – basģitāra; Ritvars Šreibers – ģitāra, Kārlis Indrišonoks - bungas un Kristaps Ezeriņš - vijole.

Ar mūziķiem klātienē būs iespējams tikties 1.februarī klubā "Pie Labvēlīgā Tipa" un 2.februārī punk pasākumā "Sid Vicious Day 2012" klubā "Depo".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties