Greennight: Mobile šo piektdien klubā Kefīrs

Oskars Fīrmanis, 13.07.2010., 14:13

16. jūlijā, notiks šovasar jau trešais klubu sērijas GreenNight: MOBILE pasākums. Šoreiz GreenNight īpašo atmosfēru varēs izbaudīt kluba Kefīrs apmeklētāji.

Pasākumā par enerģiskiem mūzikas ritmiem rūpēsies Dj Electricano, Dj Gio Shengelia (Gruzija), Dj Johny Adroit un Dj Ratz Lukas.

Dj Electricano ir viens no labākajiem Latvijas klubu mūzikas dīdžejiem un producentiem jau vairāk nekā 5 gadus, kura dīdžeja talants ir atzinīgi novērtēts arī aiz Latvijas robežām. Dj Gio Shengelia ir viens no spilgtākajiem Gruzijas deep house un tech-house karognesējiem. Abu Dj biogrāfijās ir vairāki "skaļi" ieraksti, kas saistīti ar kopīgām uzstāšanās reizēm kopā ar pasaulslaveniem dīdžejiem.

Kā Greennight: Mobile viesi piektdienas naktī uzstāsies Discoteq promotions pārstāvji Johny Adroit - dīdžejs un daudzsološs producents ar oriģinālu materiālu un personīgu atskaņošanas manieri un Ratz Lukas – dīdžejs un producents, viens no Discoteq promotions dibinātājiem. Viņa skaņdarbs Global Weekend ir iekļuvis slavenā dīdžeja Pete Tong raidījumā Fast Trax.

Greennight: Mobile sākums paredzēts 21:00, bet pulksten 23:00 Tuborg lounge sāksies stundu garš Dj Gio Shengelia welcome sets, pasākuma afterparty notiks no rīta uz terases. Ieeja – bezmaksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties