Fullbore X-mas Party

Dāvis Balodis, 09.12.2009., 21:26

Ziemassvētki ir laiks, kad cilvēki dāvina sev tuvajiem dāvanas un svin, arī Rockblog.lv dāvā jautru ballīti 29.decembrī.

Skaļākajā un roķīgākajā Rīgas atpūtas vietā "Rock`n`riga", jau no plkst. 20:00, jebkuram alternatīvās mūzikas cienītājam, aicinam kārtī gi paballēties iekš "Fullbore X-mas Party".

Un kā nu bez dāvanām, sadarbībā ar Dunlop Latvijas pārstāvjiem" Rock Distribution", mēs dāvinām jauno MXR Fullbore Metal "distortion" pedāli. Pasākuma laikā notiks ģitāras pedāļa izloze, kuru iegūt varēs jebkurš, kas būs izdrukājis, aizpildījis un atdevis pieteikuma flaijeri bārā un, protams, ieradies uz ballīti.

Par muzikālo noformējumu parūpēsies veselas trīs grupas: The Factor, Double Faced Eels un Thursday 12th.

Pasākumu vadīs un, uzturēs nemiera garu, protams, neviens cits kā Gustavs Terzens. Starp grupu uzstāšanos varēsim vērot Garāžas Dueļu video materiālus un baudīt gardo ziemassvētku alu, par īpaši draudzīgām cenām. Nosvinēsim ziemassvētkus skaļāk un dusmīgāk kopā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties