Festivāla "Bardu rudens 2015" jauno dziesminieku koncerts

Rita Reliņa, 15.10.2015., 09:08

Sestdien, 17. oktobrī plkst. 16.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks "Jauno bardu saiets", kas norisināsies 12. starptautiskā bardu un folka festivāla "Bardu rudens 2015" ietvaros.

Festivāla "Bardu rudens 2015" jauno dziesminieku koncertsNu jau par tradīciju kļuvušajā "Jauno bardu saietā" piedalīsies dziesminieki Laura Kalvāne, Anita Zambare un Helvijs Kārkliņš, Artūrs Afanasjevs, Alise Sedola un Vilmārs Miglavs.

Skatītājiem pēc koncerta būs iespējams piedalīties balsošanā, kuras rezultātā vienam no jaunajiem dziesminiekiem tiks dota iespēja uzstāties festivāla noslēguma koncertā 22. oktobrī.

Pasākuma norises laikā apmeklētājiem būs iespēja vērot arī Rīgas Amatniecības vidusskolas audzēkņu rosību mākslinieces Baibas Ozolas vadībā. Skolēni gleznos vizuālas krāsu noskaņas festivāla "Bardu rudens 2015" noslēguma koncertam.

Koncerta skatītājiem biļetes cena EUR 2.00. Tās būs pieejamas koncerta norises vietā pirms pasākuma.

Festivāla "Bardu rudens 2015" noslēguma koncerts Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks 22. oktobrī plkst. 19.00. Tajā piedalīsies Latvijas dziesminieki Ieva Akuratere un Kārlis Kazāks, kā arī "Jauno bardu saieta" koncerta skatītāju izvēlētais dziesminieks. Festivāla viesi – Viktors Pašņiks (Viktor Pashnyk) no Ukrainas, Mihails Celkoviks (Michail Tselkovik) un grupa "Lombard" no Baltkrievijas, Pīters Baksters (Peter Baxter) no Īrijas, Honza Jiha (Honza Jicha) no Čehijas, Lorāns Seko (Laurent Secco) no Francijas, kā arī Lietuvas pārstāvji – grupa "Baltos varnos" un dziesminieks Vīgants Kazlausks.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī norises vietā pirms pasākuma, to cena – EUR 4.00.

Festivāla "Bardu rudens 2015" rīkošanu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Festivāls notiek sadarbībā ar Lietuvas Starptautiskā dziesmotās poēzijas festivāla "Tai Aš" rīkotājiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties