"Faithless" izdevuši jaunu albumu

Jānis Penka, 14.07.2010., 08:14

No jūlija beidzot arī Latvijā pieejams britu grupas "Faithless" jaunākais albums "The Dance", kuru grupa izdevusi savas kompānijas "Nates Tunes" apgādā.

"Ar šo albumu atgriežamies pie deju mūzikas un ceram, ka tas kļūs par sestdienas vakaru skaņu celiņu," saka grupas dalībnieki Maxi Jazz, Sister Bliss un Rollo.

Albuma pirmais singls "Not Going Home" maijā ticis izvēlēts kā nedēļas labākais jaunas skaņdarbs BBC Radio 1 dīdžeja Pīta Tonga radījuma rubrikā "Essential New Tune".

Dziesmā "Feel Me" izmantoti fragmenti no britu sintīpopa grupas "Blancmange" 1982.gada tāda paša nosaukuma dziesmas. Divās no albuma dziesmām – "Feeling Good" un "North Star" – dzirdama "Faithless" "paplašinātās ģimenes" locekle Daido. Savu vokālu albumam "dāvinājuši" arī austrāliešu rokgrupas "Temper Trap" līderis Dogijs Mandagi (Dougy Mangadi), kurš dzirdams dziesmā "Coming Around", un argentīniešu aktrise un dziedātāja Mia Maestro dziesmā "Love Is My Condition".

"Faithless" radās 1995.gadā kādā "house" mūzikas pasākumā Londonā, kurā producents Rollo iepazinās ar afroamerikāņu dīdžeju un reperi Maxi Jazz un dīdžeju Sister Bliss. "Faithless" debijas plate "Reverence" tika pārdota 1,5 miljonos eksemplāru un radīja tādus klubu hitus kā "Insomnia" un "Salva Mea". Veiksme turpinājās arī ar nākamajiem albumiem "Sunday 8pm" un "Outrospective", bet kompozīcija "God is a DJ" kļuva par starptautisku klubu himnu.

Dziesmas "Not Going Home" videoklips.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties