Elektroniskās mūzikas festivāls "Urban Soulz"

“Urban Soulz”, 14.09.2015., 06:01

18. septembrī, klubā "One One" norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls "Urban Soulz".

"Urban Soulz"Festivālā uzstāsies ārzemju un vietējie dīdžeji un māklsinieki: Mosca no Apvienotās Karalistes, DJ K no Kanādas un Nuage no Krievijas ar dzīvo performanci.

Mosca mūziku ir izdevuši tādi ierakstu kompānijas kā: "Hypercolour", "Prime Numbers", "Night Slugs". Dotajā brīdī Mosca aktvīvi spēlē un uzstājas labākajos klubos visā pasaulē kuru skaitā ir "Fabric" (London) un Berlīnes "Panorama Bar / Berghain". Mosca Rīgai sagatavos 2 stundu dīdžej-setu, un ņēmot vērā viņa panākumus un pieredzi mūs sagaidīs neaizmirstams ceļojums.

Nuage no Sanktpēterburgas nupat izlaida savu jauno albumu "Neida" uz leģendārā vācu leibla "Project Mooncirlce". Festivālā Jūs sagaidīs pirmā publiskā "Live" albūma prezentācija no Nuage, kurā viņš izrādīs "Ableton Live" un "Korg" sintezatoru plašās iespējas, atskaņojot dzīvajā mūziku no viņa albuma.
Organizatori arī sarūpējuši otru skatuvi, kuras galvenais mākslinieks būs DJ K no Kanādas, "jungle" mūzikas skanējuma leģenda.

Kopā ar galvenajiem festivāla māksliniekiem uz divām skatuvēm klubā "One One" uzstāsies arī: Boseg, Ksenia Kamikaza, Dope From Above, Cute, Judzhen, Trashy Kid, Juri Konradi, Mirror Network, Juritah un Nerone.

Pasākuma sākums: 22.00.

Biļešu cena pie ieejas: 10EUR / 8EUR iepriekšpardošanā.

Informācija: www.urbansoulz.events.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab

лучшие сериалы на турецком языке

Glen

Полное путешествие в мир стабильного напряжения с нашими стабилизаторами Стабилизаторы напряжения Suntek <a href=kupit-stabilizator-napryazheniya.ru/stabilizatoryi-napryajeniya-suntek>Стабилизаторы напряжения Suntek</a> .

kupitstab_cuer


ienāktreģistrēties