"Dzelzs Vilks" izdod albumu un izsludina koncertus

Aija Kaukule, 04.12.2015., 13:51

Pēc ilgāka klusuma perioda rokmūzikas ierakstu laukā grupa "Dzelzs vilks" izdevusi jaunu albumu "Perfekta rītdiena".

"Dzelzs Vilks"Plaši apmeklētajā albuma prezentācijā klubā "Depo" grupa pavēstīja, ka dosies jaunā albuma koncertturnejā, kuras centrālais koncerts gaidāms 19. februārī, Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā. Rīgas koncerta biļešu pirmajiem 100 pircējiem - īpaša cena.

"Dzelzs vilka" jaunajā albumā "Perfekta rītdiena" ir iekļautas 11 kompozīcijas, kas ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā "Eli". CD "Perfekta rītdiena" nāks klajā mūzikas izdevniecības "Upe tuviem un tāliem" paspārnē. Albuma vizuālo noformējumu radījis mākslinieks Viesturs Staņislavskis, foto autors – Kristaps Kalns.

Ierakstā piedalījušies "Dzelzs vilka" mūziķi: Juris Kaukulis (balss, ģitāras), Kaspars Tobis (sintezatori), Mārcis Judzis (bungas) un Kārlis Alviķis (basģitāra). Puišiem pievienojušās divas albuma viešņas – dziedātājas Anita Intaite un Elizabete Lāce, kā arī Valērijs Cīrulis (balss).

"Radot albuma materiālu, viens no mūsu galvenajiem izaicinājumiem bija turpināt pilnveidot un attīstīt to mūzikas novirzienu, ko paši esam radījuši. Bija svarīgi nepadoties apkārtējām ietekmēm, ko piedāvā mūzika pasaulē, bet turpināt savu stāstu un skanējumu. Mūzikas ģenerācijā nav svarīga izteiksmes līdzekļu un zīmju atpazīstamība, bet gan emocionāli saturisks vēstījums, un visam pāri – komunikācija ar publiku," par albumu grupas līderis Juris Kaukulis.

Video ieskats albuma tapšanā video: www.youtube.com/watch?v=89Cm5E3YoKk.

"Perfekta rītdiena" ir jau trīspadsmitais grupas studijas albums. "Dzelzs vilka" iepriekšējais studijas veikums "Dzīvnieks pilsētā" nāca klajā 2011. gadā, un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais roka albums.

29. oktobrī "Dzelzs vilks" nodeva klausītājiem albuma pirmo singlu – dziesmu "Tu vilki nakti", kas nokļuvusi pašmāju raidstaciju apritē www.youtube.com/watch?v=oRWp9lQF_hw.

"Dzelzs vilka" jaunākais albums pieejams Latvijas mūzikas tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī lejupielādējams tīmeklī dzelzsvilks.bandcamp.com, drīzumā - iTunes.

Jaunā albuma "Perfekta rītdiena" koncertturnejas ietvaros "Dzelzs vilks" sniegs koncertus Alūksnē (5.12.), Vecgulbenē (12.12.), Liepājā (6.02.), Jelgavā (12.02.), Valmierā (13.92) un Rīgā (19.02). Koncertu skaits vēl tiks papildināts.

Biļetes uz koncertu Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā jau iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv/events/event/46527.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax


ienāktreģistrēties