Dūmmetāla leģenda "Saint Vitus" (ASV) Tallinā

“Saint Vitus”, 27.04.2015., 07:59

Piektdien, 12. jūnijā, Tallinā, klubā "Tapper" pirmo reizi uzstāsies ASV dūmmetāla grupa "Saint Vitus". Šis būs grupas vienīgais koncerts Baltijas valstīs.

"Saint Vitus" TallināGrupa "Saint Vitus" tika izveidota 1979. gadā Amerikas Savienotajās Valstīs, Losandželosā. Grupa kopā ar "Pentagram" un "Candlemass" ir tikusi uzskatīta par vienu no psihodēliskā stoner roka un dūmmetāla radītājiem.

Dziesmas "Born Too Late" video: www.youtube.com/watch?v=lpVUMuLLqug.

"Saint Vitus" 2015. gada Eiropas koncertūrē ieintriģē aizraujošais grupas paziņojums, ka pašreizējo solistu Skotu "Wino" Vīnrihu (Scott "Wino" Weinrich) šajā koncertūrē aizvietos grupas sākotnējais solists Skots Rīgers (Scott Reagers). ASV smagā metāla radītāji faniem apsola neaizmirstamu koncerta pieredzi kopā ar Rīgeru un īpašu dziesmu sarakstu, ar kuru grupa nav uzstājusies gadiem.

Dziesmas "I Bleed Black" video: www.youtube.com/watch?v=OhjP96dKYIU.

Trīsdesmit sešu darbības gadu laikā grupa "Saint Vitus" ir izdevusi astoņus pilnmetrāžas studijas albumus un bijusi pasaules slavenāko skaņu ierakstu studiju paspārnē (SST Records, Nuclear Blast, Roadrunner Records, Southern Lord Records, Hellhound Records). Šobrīd notiek sadarbība ar prestižo "Season of Mistig". Pēdējos gados grupa ir daudz koncertējusi kopā ar "Helmet" un "Crowbar", kā arī piedalījusies pasaules lielākajos festivālos.

Saint Vitus sastāvs: Marks Adams (Mark Adams), Deivs Čendlers (Dave Chandler), Skots Rīgers (Scott Reagers), Henri Vaskess (Henry Vasquez).

Var droši apgalvot, ka grupa "Saint Vitus" aiz "Black Sabbath" tiek uzskatīta par svarīgāko šīs subkultūras muzikālo kolektīvu www.facebook.com/saintvitusofficial.

Grupu "Saint Vitus" iesilda Igaunijas dūmmetāla lepnums "Talbot" www.youtube.com/watch?v=YMFw5ZUFjMo.

Biļešu pārdošana uz "Saint Vitus" koncertu sāksies piektdien, 24. aprīlī plkst. 10.00 Igaunijā, Latvijā un Lietuvā - visos "Piletilevi" un "Statoil" apkalpošanas punktos.

Koncerts: 12.06.2015 / 19.00 / Klubi Tapper, Tallinn / 25.00 €.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties