Ģitārists Reinis Jaunais un "Draugu orķestris" piedāvā debijas albumu un video

Ēriks Saksons, 11.05.2015., 12:42

"Draugu Orķestris" ir ģitārista Reiņa Jaunā, perkusionista Artūra Veinberga un viņu domubiedru apvienība, kas klausītāju vērtējumam aprīļa sākumā nodeva savu debijas albumu – "Draugu orķestris" un video klipu kompozīcijai "Draugi".

"Draugu orķestris" piedāvā debijas albumu un video"Draugu orķestrī" apvienojušies Reinis Jaunais (ģitāra, balss), Artūrs Veinbergs (perkusijas, balss), Harijs Vagrants (santurs), Ieva Supjeva (flauta), Dzintars Briedis (slīdskanis), Ēriks Dobriškins (bass) un Krists Kazaks (trombons).

Albums ''Draugu orķestris'' apkopo 12 Reiņa Jaunā un Artūra Veinberga orģinālkompozīcijas, kas raksturojamas, kā dabas biezokņu un antropogēnās slodzes izraisīto vibrāciju atspoguļojums CD matricā.

Mūziķi savu radošo skanējumu smēlušies ļoti daudzviedīgā, pat šķietami atšķirīgā mūzikā, no moderniem un underground stiliem līdz pat klasiskajai mūzikai. Tā ir mūziķu pieredze, kura sakņojas emociju, skaņu un iespaidu daudzveidībā. Daudzveidībā, kuru sniedz pati dzīve, ceļojumi, daba, māksla, notikumi un tuvi cilvēki. Jaunizdotajā albūmā neiztrūkstoši emociju pretmeti ir: prieks un smeldze, maigums un spēks, mīlestība un rūpes.

Ar albumu iespējams iepazīties grupas Bandcamp vietnē: reinisjaunais.bandcamp.com/album/reinis-jaunais-art-rs-veinbergs-draugu-or-estris.

Dziesmas "Draugi" video: www.youtube.com/watch?v=b5z6RLB3_LE. Video autors - Artūrs Martinovs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties