"Double Faced Eels" pilda solījumu

Ieva Gailīte, 31.03.2010., 23:52

Pildot pirms pāris nedēļām doto solījumu, grupa "Double Faced Eels" piedāvā skatītājiem sava nākamā albuma trešā singla "Ja tā nav" video.

Video var noskatīties vairākās interneta vietnēs, kā arī grupas oficiālajā mājas lapā.

Ar pašu dziesmu "Ja tā nav" grupa jau iepazīstināja pirms pavisam neilga laika, savukārt tagad šai dziesmai pievienojas arī tās video versija, kas tapusi sadarbībā ar "Banana Split Production" un jauno video operatoru Mārtiņu Šulti. Dziesmas video veidošana bija iespējama arī pateicoties apskaņošanas kompānijai "RJKMarka" un īpaši Edmundam Skuķim un Edmundam Mazlazdiņam.

Grupas līderis Marka uzsver: "Veidojot video variantus jaunajām dziesmām, mums izveidojusies radoša sadarbība ar daudziem aizkadra darboņiem. Tas šajos laikos ir neatsverama vērtība, jo tikai paši grupas dalībnieki nespēj izdarīt to, ko spēj ar entuziasmu un aizrautību apveltīta komanda. Tādēļ izmantoju iespēju, lai visiem vēlreiz teiktu lielu paldies par sadarbību!".

Kā jau ziņots iepriekš, grupa Double Faced Eels gatavo savu trešo studijas albumu, kurš visai drīz iepriecinās grupas fanus. Taču līdz tam laikam plānotas arī citas aktivitātes, par kurām noteikti tiks informēti visi interesenti.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties