Divas ziemeļvalstu grupas "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 24.04.2010., 10:00

Šodien uz "Nabaklab" skatuves kāps zviedri "Mad Lee Riot" un viena no pašreiz Somijā aktuālākajām indie grupām "Cosmobile".

"Mad Lee Riot" pabijuši Latvijā jau iepriekš, līdz šim uzstājoties Liepājas "Fontaine Palace" un Vecrīgas "Depo", taču šoreiz pienākusi "NABAKLAB" kārta. Grupa nesen nomainījusi bundzinieku un gatavojas savam jaunajam albumam, tāpēc"Cosmobile" koncertā noteikti būs iespējams dzirdēt daudz jaunu dziesmu.

Savukārt, somu "Cosmobile" šis būs pirmais koncerts Baltijas valstīs, kur grupa ierodas, lai prezentētu jauno albumu "Making do". Somijas mūzikas izdevums "Rumba magazine" par "Cosmobile" saka: "Tas ir neticami, kā kaut kas tik daudzšķautnains un lielisks var rasties no tik vienkārša sastāva". Grupu izdod "Fullsteam records" – tā pati ierakstu kompānija, kura izdevusi "Lapko", "Disco Ensemble", "Rubik" un daudzus citus.

Sestdienas koncertu papildinās pašmāju "The Mundane", kas pēdējā laikā krietni mainījuši savu skanējumu un neizceļas ar biežām uzstāšanās reizēm.

"Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums 21:00. Ieejas maksa – 2 lati un grupas uz skatuves kāps no pulkstens 23:00.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties