Jau šajā nedēļas nogalē notiks gaidītākais diskomūzikas pasākums "Disco 80’s"

Gita Deniškāne, 05.11.2015., 11:19

Jau šo svētdien, 8. novembrī, "Arēnā Rīga" norisināsies lielākā 80-o gadu diskotēka – "Disco 80’s" ar Eiropas leģendāro grupu piedalīšanos.

"Disco 80’s" Jau no plkst. 19.00 uz skatuves kāps "Euro Disco" mūzikas leģendas – "Bad Boys Blue", "Joy" un "C.C. Catch", izpildot visiem labi pazīstamus un neaizmirstamus hītus. 80-o gadu diskotēka "Arēnā Rīga" ļaus atgriezties atmiņās par krāsaino laiku un dziesmām, kurām joprojām var dziedāt līdzi.

Latvijā dažāda veida 80-o gadu diskotēkas norisinās jau kopš 2001.gada un kā ierasts grandiozie pasākumi ik gadu pulcē tūkstošiem diskomūzikas fanu. Šogad "Disco 80’s" Latvijā skatītājiem piedāvās trīs unikālas, bet visiem labi pazīstamas Eiropas zvaigznes: "Bad Boys Blue", "Joy" un "C.C.Catch".

"Bad Boys Blue" ir astoņdesmito gadu vidū Vācijā dibināta popmūzikas grupa, kas ir slavena ar saviem neskaitāmajiem hitiem, tostarp Eiropas un ASV topu megahitiem "You’re a Woman", "Pretty Young Girl", "Kisses And Tears (My One And Only)", "I Wanna Hear Your Heartbeat", "Sunday Girl" un daudziem citiem. Grupa nenogurstami turpina strādāt pie jaunas mūzikas radīšanas, kā arī priecē klausītājus ar nostaļģiskajiem hitem, sniedzot koncertus visā Eiropā.

"Euro Disco" grupa "Joy" no Austrijas Eiropu satricināja tālajā 1985. gadā ar hitu "Touch by Touch", kam sekoja tikpat populārais hits "Valerie". Uzstāšanās "Disco 80’s" grupai un tās apmeklētājiem būs pavisam īpaša, jo tieši šogad "Joy" aprit 30 gadi kopš tās dibināšanas dienas.

Iespējams, koncerta gaidītākā un spožākā viešņa būs šarmantā 80-o gadu zvaigzne "C.C. Catch", jeb Karolīna Katarīna Millere. Kā saviem faniem veltītajā, īpašajā video sveicinā atzīst pati māksliniece, arī viņa ar nepacietību gaida atkal satikšanos ar saviem faniem Latvijā, "Arēnā Rīga". "C.C. Catch" pasaules slavu ieguva veiksmīgās sadarbības laikā ar leģendārās vācu grupas "Modern Talking" mūziķi Dīteru Bolenu. Dziedātāja ir labi pazīstama publikai Latvijā, jo jau iepriekš viesojusies Rīgā, 2009. gadā, kad sniedza neaizmirstamu uzstāšanos. Jau šajās brīvdienās, "C.C. Catch" ir gatava iepriecināt savus klausītājus ar tādām populārām dziesmām, kā "Cause You Are Young", "Strangers By Night", "Heartbreak Hot", "Are You Man Enough", "Heaven And Hell" un daudziem citiem neaizmirstamiem gabaliem.

Biļetes gada diskomūzikas pasākumam - "Disco 80’s" vēl ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Īpašais video sveiciens faniem Latvijā no dziedātājas "C.C. Catch": www.youtube.com/watch?v=LGEvNffkRQE&feature=youtu.be.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties