Depo uzstāsies vien no labākajām Dānijas metāla/ hc grupām

Guntis Vanags, 07.11.2011., 14:05

8. novembrī Depo savas Eiropas koncertu tūres ietvaros Depo uzstāsies hc/ metal grupa Scarred By Beauty no Dānijas.

Depo uzstāsies vien no labākajām Dānijas metāla/ hc grupām2009. gadā grupa saņēma Dānijas metal mūzikas balvu kā gada talanti. Jāpiezīmē, ka šajā pat reizē balva par gada labāko metal albumu tika Dānijas trash metal leģendai grupai Hatesphere, kuras vokālists tobrīd amatu apvienošanas kārtībā bija Scared By Beauty vokālists Jonathan Albrechtsen. Drīz pēc tam viņš pamata šo slaveno grupu, lai varētu visu spēkus veltīt vienīgi patreizējai.

Scared By Beauty pastāv kopš 2006. gada. Grupas kodolu veido brāļi Dennis un Daniel Leszkovici un viņu bērnības draugs Džonatans. Grupas dalībnieku iepriekšējās muzikālā darbība pārstāv lielu spektru – regejs, hip-hops, soul, death metal un house. Apvienošanās mērķis bija spēlēt ekstrēmāku mūziku. Grupas dalībnieku vidējais vecums – 21 gads.

Kopš balvas saņemšanas grupa slavu nostiprinājusi intensīvi koncertējot visā Eiropā, dalot skatuvi ar tādā slavenām grupām kā Meshuggah, Gojira, The Black Dahlia Murder, For The Fallen Dreams, Bury Your Dead, Devil Sold His Soul, Mnemic un daudzām citām.

Grupu noslēgusi līgumu ar Dān ijas vecāko un respektablāko metal izdevniecību Mighty Music un šobrīd tiek uzskatīta par labāko metalkore grupu Dānijā.

Grupas kontā ir 2 albumi: 2009. gadā izdotais Swim, par ko arī tā saņēma Dānijas metal balvu, kā arī šī gada albums, kritiķu augstu novērtētais Sutra.

Grupa spēlē modernu, eksperimentālu metal, kurā tiek kombinēts hārdkors, metāls un trokšņu (noise) roks. Raksturojot grupas stilu, salīdzināšanai tiek minētas tādas grupas kā Architects, Misery Signals, While She Sleeps.

Dalībnieki:
Dennis Leszkowicz - bungas
Chris Kreutzfeldt - bass
Jonathan Albrechtsen - vokāls
Daniel Leszkowicz - ģitāra
Asser Topp-Mortensen – ģitāra

Ieraksti:
2009. gadā – EP Swim – atzīts par gada labāko Dānijas metal albumu
2011. gadā – albums Sutra. Vērtējumi:
– powerofmetal.dk – 80/100
– rockfreaks.net – 8/10
– reflectionsofdarkness.com – 8/10
– METALHAMMER UK – 7/ 10

Resursi internetā:
http://www.myspace.com/scarredbybeauty
http://www.youtube.com/scarredbybeauty
http://www.facebook.com/scarredbybeauty


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties