"Dehydrated Goat" pirmais studijas albums "Genocide Against the Brain Cells"

Augstais Priesteris R."K".P., 02.11.2010., 18:05

2010 gadus pēc tam, kopš piedzimis Ješua no Nācaretes, jūdu ķēniņš, saukts Jēzus Kristus, Kungs un Pestītājs, muzikālajam ansamblim 'Dehydrated Goat' ir tas prieks paziņot par pirmā studijas albuma 'Genocide Against the Brain Cells' iznākšanu.

IeraDehydrated Goat" pirmais studijas albums "Genocide Against the Brain Cells"kstīts jau tālajā 2009. gada augustā studijā 'Hodila' Valmierā, tas, profesionāli printēts, beidzot top palaists tautiņās caur Krievijas izdevēju 'Coyote Records' un skan vairāk nekā 40 minūtes ilgi.

Ansamblis D&G ir balstīts uz 5 dalībnieku kolektīvajiem centieniem kopš 2006. gada beigām un atrašanās vietas ziņā veido mistisku trijstūri starp Rīgu, Daugmali un Ogri. Radītais materiāls vislabāk klasificējams kā vidējos tempos ieturēta grind-mūzika (nevis -core, -gore, -metal utml.). Tehniskā ziņā grupa izvairās no centieniem pārmērīgi uzsvērt 'brutalitāti' vai 'tehniskumu' (tītara atdarināšanu uz ģitāras), un savas ziņģes ietur samērā vienkāršā manierē, kurai izsekot un tās pavadījumā dančus griezt var arī tādi ļautiņi, kas ir labos draugos ar zaļo pūķi. Tematisko orientāciju nefiksē stingri konceptuāli rāmji un tā iet tiklab plašumā, kā dziļumā - sākot ar vieglprātīgām dzīvesveidu un uzskatu modeļu parodijām, beidzot ar dziļdomīgiem komentāriem par norisēm mūsdienu Rietumu sabiedrības psihē. Vispārēja ,nevienu suni neraustoša, pacilātība mijas ar nopietnām atklāsmēm.

Albumam "Genocide Against the Brain Cells" piemīt drīzāk kompilācijas nekā viengabalaina veikuma raksturs, jo šeit atrodamas tiklab dažas no pirmajām, 2006. gadā sacerētajām grupas dziesmām, kā tādas, kas tika radītas uz vietas ierakstu studijā pēkšņas iedvesmas rezultātā. Šeit iekļauts arī 2008. gadā izdotais demo ieraksts, kas iepriekš bija pieejams tikai nolādēšanai MP3 formātā internetā. Iekš 'GABC' satilpinātais materiāls dokumentē daļu no grupas idejām un iespaidiem, kas radušies 3 gadu laikā kopš procesa sākšanās, tādējādi līdz ar šī pirmā albuma ierakstīšanu noslēdzās grupas pastāvēšanas sākotnējā - iniciācijas - fāze, ļaujot pieņemt jaunus izaicinājumus un virzīties tālāk, proti, septembrī tika pabeigts otrā albuma ieraksts, un patlaban norit sagatavošanās darbi tā izdošanai. Pie horizonta manāma arī jaunu materiālu izmēģināšana trešajam albumam. Turpmākas ziņas par šo visu tiks vēstītas tad, kad tādas būs.

Daži skaņdarbi pazeminātā kvalitātē ir pieejami noklausīšanai šeit:
http://myspace.com/dehidratedgoat

Interesentiem ir iespējams veikt albuma iepriekšpasūtīšanu pa tiešo no grupas (tie tiks izsūtīti tiklīdz grupa pati būs tos saņēmusi) par LVL 4.50 + 1.50 (piegādes izmaksas Latvijā. Iespējama piegāde arī uz ārvalstīm). Pieņemam Paypal. Rakstiet uz dehydratedgoat@gmail.com, lai saņemtu detalizētāku informāciju un arī gadījumā, ja nav pieejams Paipals - mēģināsim sabīdīt biznesu kādā citā veidā... Ja dzīvojat Rīgā, izņēmuma kārtā iespējams arī tiešs darījums dzīvajā. Iegūtie līdzekļi tiks izmantoti ansambļa dalībnieku materiālai stimulācijai (dzīves pamatvajadzību nodrošināšanai...) un nākotnes projektu finansēšanai.

Dehydrated Goat sūta mēness apspīdētus un ar alu piesūcinātus pateicības vēlējumus un sveicienus visiem, kas šo trekno gadu gaitā ir izrādījuši interesi, dalījušies iespaidos un kritikā, jelkādā veidā atbalstījuši vai nīduši mūsu groteskās izpausmes (gan publiski, gan klusītiņām savā sirdī) kā arī piedalījušies enerģiju apmaiņā dzīvo performanču laikā!
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Jāzeps (subwave@inbox.lv), 11.11.2010. 22:13:59 (ip:80.233.147.31)
Komentāra reitings: 0

gribeetos baigi lirikas..var kaut kur dabuut?

Karkass (Swampfest@inbox.lv), 25.11.2010. 01:57:01 (ip:81.198.150.53)
Komentāra reitings: 0

^Hei, paluukojies te..!
http://www.myspace.com/dehidratedgoat/blog/540889878

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties