Clubbing X-mas

Da White, 22.12.2009., 22:54

25. decembrī, "Synthesis" sadarbībā ar naktsklubu "Steam" piedāvā aizraujošu Ziemassvētku ballīti klubu mūzikas stilā - "Clubbing X-mas".

Visi tusēt gribētāji tiek aicināti uz klubu jau sākot no plkst.22:00. Kluba lielajā zālē Jūs izklaidēs vakara galvenie viesi, Dj Andrey Swarovski no Maskavas un Synthesis pārstāvis Da White, kā arī kluba rezidents Dj T.

Īstas Ziemassvētku atmosfēras radīšanai, klubā tiks uzstādīta sniega efekta mašīna. Apmeklētāju acis lutinās apburošas go-go dejotājas, ka arī ir gaidāmi dažādi pārsteigumi no kluba  puses.

Dj Andrey Swarovski no Maskavas, savas profesionālās karjeras gaitas aizsācis pavisam nesen, 2006. Gadā, un uzreiz tika novērots straujš progress. Andrey Swarovski ir rezidents klubos "Fabrique" un "Rezidencija". Viņš ir spēlējis vairākos Maskavas, ka arī citos Krievijas populārajos naktsklubos.

Da White – dīdžejs un producents, "Synthesis" projekta dibinātājs. Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Jau 1997. gadā Da White sāka veidot dziesmu aranžējumus, kombinējot to daļas un līdz ar to radot jaunas skaņdarbu versijas. Da White diskogrāfijā jau ir vairāk nekā desmit dažādu dziesmu remiksi, kas guvuši lielu atzinību klubu mūzikas piekritēju un dažādu valsts dīdžeju vidū. Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Latvijā un Igaunijā, kuros piedalījās arī vairāki pasaulē pazīstami dīdžeji.

R'n'B zālē modernus šī mūzikas stila ritmus spēlēs jaunās paaudzes dīdžejs, Ritma Institūta absolvents, Dj Emil Deo.

Lounge zonā Dj Art's relaksēs apmeklētājus ar maigajiem "chill" un "lounge" ritmiem.

Ieeja: Bezmaksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties