"Caspervek Trio" Rīgā

Dace Preisa, 11.02.2015., 11:46

Leģendārā mēmā kino klasika - filma "Metropole", režisors Frics Langs (Fritz Lang), un Spānijas grupa "Caspervek Trio" Rīgā, mākslas un mūzikas galerijā - kafejnīcā "DADcafe".

Pāsākums notiks 22. februārī plkst. 19:00 Rīgā, Miera ielā 17.

Kultūru un žanru mijiedarbība radījusi "Caspervek Trio" un projektu, kurš par vienu no saviem galvenajiem mērķiem izvirza emociju pārraidīšanu audiovizuālas uztveres ceļā.

Trio uzsāka darbību 2013. Gadā Spānijā, Vigo pilsētā, ar ideju tiešā izpildījumā veidot muzikālu pavadījumu mēmā kino klasikas filmām, komponējot tām jaunu mūziku. Vadoties no šāda koncepta, "Caspervek Trio" pēta mūzikas un attēla mijiedarbību, kā arī abu mākslas veidu iedarbību uz publiku, lai veidotu dzīvu izrādi, kas mūs aizved pie mākslinieciskas izrādes pirmsākumiem, kad mākslas veidu tiešums un vienlīdzība bija izrādes radīšanas stūrakmens.

Trio mākslinieku iegūtā klasiskā izglītība ļauj apvienot džeza, minimālisma, elektroniskās mūzikas un tautas folkloras elementu iespējas, veidojot "Caspervek Trio" skanošās ainavas. Šāds muzikāls audums kalpo kā darbarīks, lai nostiprinātu izrāžu scēniskumu, kurā emociju uztvere un mākslu mijiedarbība spēlē galveno lomu.

"Caspervek Trio" sastāvs: Eduards Vecbaštiks (vijole), Braiss Gonsaless (klavieres, ģitāra), Blass Kastaņjers (sitaminstrumenti).

Resursi internetā: www.caspervek.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties