"Cacophonics" dodas otrajā koncerttūrē uz Krieviju

Ingus Sala, 01.02.2011., 21:45

Latviešu pankroka apvienība Cacophonics laikā no 4. – 17. februārim dosies otrajā grupas koncertturnejā uz Krieviju.

Šī būs jau otrā grupas viesošanās kaimiņvalstī. Pērn sadarbībā ar Maskavas dīdžeju un ska grupas vokālistu Aleksandru Lūkinu tika noorganizēti trīs koncerti Maskavā, Novgorodā un Kalugā.

Pēc šīs ļoti veiksmīgās koncertu sērijas grupa šogad ir uzaicināta uzstāties atkārtoti, turklāt šoreiz Krievijā tiks pavadītas divas nedēļas, kuru laikā Cacophonics sniegs koncertus septiņās pilsētās, to skaitā Maskavā un Sankt-Pēterburgā, kā arī"Cacophonics" Dienvidurālu pilsētās Jekaterinburgā un Čeļabinskā, kurās divos alternatīvās mūzikas festivālos būs galvenie vakara mākslinieki kopā ar franču hardcore apvienību "Forus".

Cacophonics šobrīd ir vecākā aktīvi pastāvošā pop punk grupa Latvijā, līdz šim ir nospēlējusi aptuveni 200 koncertus Latvijā, kā arī vairākkārt viesojusies Igaunijā un Lietuvā.

Grupa līdz šim izdevusi trīs neoficiālus albumus, EP disku "Punkology", 6 singlus un vienu videoklipu, kā arī šobrīd strādā pie jaunā minialbuma ar nosaukumu "Thank You for adding us", ko plānots laist klajā marta mēnesī neilgi pēc atgriešanās no Krievijas.

Pērnā gada novembrī grupa nosvinēja nu jau astoto pastāvēšanas jubileju, kā arī publicēja pirmo dziesmu no jaunā albuma ar nosaukumu "Mister minister".

Vairāk informācijas par Cacophonics pieejama grupas mājaslapā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties