Bubamarā – viduslaiku dzīres, atmiņains džezfanks un viss pārējais, ko vēlas dzirdēt klausītāji

Mārtiņš Zviedris, 22.09.2011., 20:12

Septembra un oktobra mijā pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 publikas vēlmes minēs DJ Ramūns, iejusties zobenbrāļu ballītes atmosfērā palīdzēs grupa Obscurus Orbis, dejas jazz/ funk/ fusion un senatnīga rokenrola noskaņās piedāvās FunCOOLio.

Ceturtdien, 29. septembrī, no pulksten 21 uz trakulīgu ballīti aicina DJ Ramūns. Viņš sola: skanēs viss, izņemot pašu smagāko mūziku. Kas tieši, – tas atkarīgs no apmeklētāju vēlmēm.

Piektdien, 30. septembrī, no pulksten 22 par laikiem, kad vīrieši bija drosmīgi bruņinieki, sievietes – daiļas princeses un zeme – plakana, atgādinās grupa Obscurus Orbis (www.obscurusorbis.com). Četrus gadus pastāvošais senās skaņu mākslas entuziastu kolektīvs ar skaļām dūdām, iespaidīgām bungām un citiem viduslaiku mūziķu iecienītiem instrumentiem gādās par skaņu noformējumu, kas vienlīdz labi der pretinieku un publikas uzmundrināšanai šķēpu cīņas turnīros un jautrības uzturēšanai gotiskās piļu velvēs rīkotās karadraudžu vētrainās dzīrēs. Vakaru turpinās radio NABA dīdžejs Romans Šmeļovs.

Sestdien, 1. oktobrī, pulksten 22 uz Bubamaras skatuves ar melodisku un atsperīgu jazz/ funk/ fusion atgriezīsies grupa FunCOOLio (myspace.com/funcoolio), kuru priekšnesumu šoreiz rokenrola senatnes noskaņās iekrāsos leģendāro Hammond elektrisko ērģeļu skaņa. Pēc tam par noskaņu, kurā gan padejot, gan nesteidzīgi baudīt dzērienus, gādās DJ Ma.Be.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties