"Backflow" filmēs koncertierakstu "Nabaklabā"

Grupa "Backflow", 01.04.2010., 08:29

10.aprīllī grupa "Backflow" uzstāsies klubā "Nabaklab" ar devīzi "Jauns klubs. Jauna programma".

"Backflow" jau no gada sākuma strādā pie jaunā materiāla un daļu no tā ir gatavi prezentēt saviem klausītājiem. Grupa aicina visus savus fanus un atbalstītājus apmeklēt koncertu, jo tā būs vienreizēja iespēja piedalīties grupas koncertieraksta tapšanā. Visiem tiem, kas nevarēs ierasties, tiks piedāvāta interneta tiešraide tieši no koncerta norises vietas. Par visu plašāk varēs uzzināt grupas "Backflow" interneta vietnēs.

"Simboliski, ka tieši divus gadus atpakaļ iznāca mūsu debijas albums "Love&peace". Kāpēc mums to visu neatzīmēt ar labu koncertu, kuru, Dievs dod, vēl izdot"Backflow"os arī ierakstīt?"

Aprīļa sākumā Rīgas centrā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, durvis vērs jauns klubs "Nabaklab". Jaunais klubs "Nabaklab" tapis bufetes "Gauja" un Latvijas Universitātes "Radio Naba" sadarbības rezultātā.

Grupa "Backflow" izveidojās 2007. gada sākumā, Rīgā, Latvijā, kad jau iepriekš labi zināmās grupas "Mary Jane" dalībnieki nolēma aizsākt jaunu posmu. Backflow" debijas albums "Love&Peace" iznāca 2008.gadā, kas kritiķu vidū atzinīgi tika novērtēts gan Baltijas valstīs gan arī ārpus. Tajā pat vasarā grupai izdevās panākt vienošanos ar MTV Baltics par bez maksas albuma lejuplādi visās Baltijas valstīs. Turklāt "Backflow" veikumu pamanīja un atzinīgi novērtēja grupas "Faith No More" basģitārists un "Koolarrow Records" priekšsēdētājs Billijs Goulds.

Pēdejais grupas video klips "Try" tika iekļauts mūzikas kanālu rotācijā un 2009.gada beigās sasniedza 7.vietu MTV Baltic RockChart topā. 2010.gada janvārī Backflow tika izvēlēta par mēneša mākslinieku amerikāņu MHz Network kanāla programmā Strictly Global, kas rāda jaunos klipus un māksliniekus no visas pasaules un ASV tas esot pieejams ap 15 miljoniem cilvēku.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties