Grupa "Astro’n’out" izdod vasaras singlu un video "Turies"

Grupa "Astro’n’out", 28.05.2015., 11:11

Maija pēdējās dienās grupa "Astro’n’out" izdod savu jaunāko radio singlu – dziesmu "Turies."

Grupa "Astro’n’out" izdod vasaras singlu un video "Turies" "Astro’n’out" šis ir bijis pozitīvu pārmaiņu gads, kurā pārdomātas personīgās vērtības. Dziesma "Turies" ir par laiku, kuru pavadām kopā ar saviem mīļajiem, un par to kā maināmies un pieaugam, esot attiecībās un audzinot bērnus," par dziesmu stāsta Māra.

Dziesmas tapšanā piedalījušies visi grupas dalībnieki (Māra Upmane – Holšteine, Juris Kalnišs, Mārtiņš Elerts, Mārtiņš Miļevskis, Toms Poišs, kā arī producents DJ Rudd), tomēr izšķirošu nozīmi dziesmas virzībai devuši Mārtiņa Elerta veidotie sintezatoru tembri un akordi. Vairāku mēnešu garumā grupa strādājusi pie kompozīcijas, kuru vēlējās radīt gaišu un iedvesmojošu.

Albumā "Lauvas" iesāktā sadarbība ar DJ Rudd producenta krēslā nu turpinās jau nākamajā pakāpē, arvien precīzāk jūtot grupas virzību un neļaujot palikt agrīno darbu citātos. "Turies" ieskandina "Astro’n’out" topošo albumu un vasaras koncertu sēriju.

Dziesma ierakstīta "Mute" studijā, miksēja Rūdolfs Budze un Andis Ansons. Fona vokāli – Arnis Račinskis.

Vienlaicīgi ar dziesmas nonākšanu Latvijas radio stacijās, grupa laiž klajā arī dziesmas video klipu, kura producente ir grupas menedžere Kristīne Komarovska. Klipa režisors – Matīss Spaile, operators Jānis Šēnbergs.

Video "Turies" šeit: www.youtube.com/watch?v=lg3G3p5BK54.

Matīss Spaile: "Klausoties šo dziesmu un runājot ar grupu radās ideja parādīt, ka lai arī cik skaista ir bijusi pagātne, nākotne būs skaistāka. Jo reizēm cilvēki mēdz iesēdēties patīkamajās atmiņās, necenšoties vairs, ko piedzīvot no jauna."

"Astro’n’out" vasaras fotosesija tapusi "Spot" studijā Rīgā (Spot Studios), personīgs paldies Jurijam Vahrusevam un Elizabetei Mežulei, stilistei Terēzei Aplokai un salonam "Stroganovs", Dailes teātrim,  Krišam Roziņam, kā arī ģimenēm un draugiem.

Tuvākie koncerti, kur ik vienam būs iespēja dzirdēt "Astro’n’out" ir:

  • 30. maijā "Arēna Rīga", Rīgā;
  • 6. jūnijā Zilā karoga pacelšanas svētkos, Ventspilī;
  • 19. jūnijā Briselē, Eiropas latviešu kultūras svētkos "ELKS";
  • 27. jūnijā Dikļu pils festivālā, Dikļos;
  • 3. jūlijā Olimpiskajos svētkos, Valmierā;
  • 23. jūlijā Daugavas koncertzālē, Rīgā;
  • 1. augustā "HOLI fest", Rīgā;
  • 8. augustā Ikšķiles pilsētas svētkos.

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties