Apakšturnīrā uzvaru svin grupa "The Afternoon"

Gustavs Terzens, 06.04.2010., 22:07

2.aprīlī uz RnR skatuves savstarpējā cīņā tikās grupas "Enough" un "The Afternoon".

Kā jau šosezon ierasts, pirmajā raundā grupas viena otrai pretim lika savus oriģināldarbus – Enough smagnēju gabalu "Zibens jātnieks" pret The Afternoon apcerīgo "Laiks". Pirmajā raundā uzvaru gūst The Afternoon (jāpiebilst – grupas vidējais vecums ir 16 gadi). Otrajā raundā cīņas priekšmets ir Soundgarden grāvējs "Black Hole Sun". Šoreiz publikas simpātijas tiek Enough. Rezultāts 1:1. Izšķirošajā trešajā raundā grupas izpildīja Oasis hitu "Wanderwall" - šoreiz parāki bija The Afternoon un kopumā svinēja uzvaru ar 2:1. Viņi turpina cīņu tālāk jau ¼ finālā.

Galvenās balvas uzkrājums pēc 4.apakšturnīra dueļa – 194 LVL.

Nākamā cīņa jau šopiektdien, 9.aprīlī, un spēkiem mērosies apvienības "Pūķa Gars" un "The Highway". Neskaitot savu oriģināldziesmu, viņu repertuārs sastāvēs gan no Def Leppard gan no Alice In Chains zelta materiāla.

Cīņas tiešraidi skatieties www.platforma.lv, atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā un klausieties Arta Dvarjonass reportāžās Radio SWH Rock raidījumā "21.roksimts".

Šoceturtdien, 8.aprīlī, RnR aicina visus uz kārtīgu atskatu roka veidošanās vēsturē kopā ar apvienību Blues Gang, kas savā repertuārā ir iekļāvuši teju vai visus svarīgākos blūza un roka gabalus, kas veidojuši šīs subkultūras pamatu.

Sestdien, 10.aprīlī, sadraudzības koncerta ietvaros uzstāsies grupas Hot Vintage Band, kas publiku solās turēt kājās ar skaļu blūzroku, pēc viņiem grupa ODSP – smagnējāks un virtuozāks skanējums slavinot tādus meistarus kā Joe Satriani un Steve Vai..

RnR atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab


ienāktreģistrēties