Andrē mūzikas video klips dziesmai "Uzvaras Garša"

Andris Koemecs, 22.07.2011., 07:27

Ierakstu kompānija "Dynamic Records" piedāvā hip hop izpildītāja Andrē mūzikas video klipu dziesmai "Uzvaras Garša", kurš tapis sadarbībā ar Mārtiņu Rudzīti jeb Tanuki Mink.

Andrē mūzikas video klips dziesmai "Uzvaras Garša"

Dziesmu var bezmaksas lejupielādēt: http://www.andree.lv/singls2

Dziesma tapusi kopā ar jaunu un talantīgu dziedātāju Robertu Memmēnu (http://www.draugiem.lv/robertsm/) Savukārt mūziku veidoja elektroniskās klubu mūzikas producents Edgars Kokorēvičs jeb EdgeCore (http://www.draugiem.lv/edgecore/).

Mūzikas video klipā piedalījās jauni un talantīgi cilvēki, kuriem ir izvirzīti dzīvē skaidri mērķi, un tos viņi cenšas sasniegt. Klipā var sastapt Dāvi Dudeli, kurš ir Latvijā ļoti labi atpazīstams bmx flatland braucējs un ir guvis labus rezultātus gan Latvijas, gan Baltijas, gan arī starptautiskajās bmx flatland sacensībās. Skatītāji viņu vairāk atceras pēc piedalīšanās LNT šovā "Zelta Talanti". Vēl klipā ieraudzīsiet Lauri Šīri un Dairi Adamaiti, kuri ir akadēmiskās airēšanas sportisti no Latvijas. Viņi ir arī pasaules čempioni airēšanā 2x laivu klasē un pretendē uz vasaras Olimpiskajām spēlēm Londonā, kas notiks 2012. gadā. Vēl var sastapt hip hop dejotāju Ojāru Nicmani, kurš ir arī guvis lielus panākumus savā jomā. Un visbeidzot klipā dažās epizodēs Jūs varēsiet redzēt radošo apvienību "W-2 art" (http://w2art.lv/), kas palīdzēja arī tapt šim klipam.

Videoklips apskatāms Youtube kanālā.

Sīkāka informācija:
http://www.andree.lv/
https://www.facebook.com/AndreeMusic
https://twitter.com/Andree_LV


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties