Ainars Bumbieris laiž klajā jaunu dziesmu par Latvijas ziediem

Ruta Briede , 14.07.2015., 11:13

Šajās īsti vasarīgajās dienās, kad mirdz karsta saule, spīd pilns mēness, gaisā virmo mīlestība, dzied meitenes un zied magones, dziedātājs Ainars Bumbieris, turpinot sadarbību ar komponistu Artūru Manguli, laiž klajā jaunu radio singlu "Tu esi kā magoņzieds".

Ainars Bumbieris laiž klajā jaunu dziesmu par Latvijas ziediemDziesma ir komponista Artūra Manguļa viena no oriģinālmūzikla "Ogres Zilo kalnu milzis" tituldziesmām, un Ainars Bumbieris to dzied arī mūziklā. Šī dziesma ir iekļauta arī mūzikla skaņuplatē, kur skan arī citu Ogres Muzikālā teātra zvaigžņu ieskaņotās dziesmas.

Ikviens jau zina Ainara Bumbiera iedziedāto dziesmu "Sniegpulkstenītes" un nesen iznākušo singlu "Pūpolu muzikants". Šī Ainara Bumbiera un Artūra Manguļa sadarbība ir turpinājums daudzsološajam projektam ar dziesmām par ziediem, kas nākamajā gadā varētu pārtapt par dziedātāja otro soloalbumu.

"Šis jau ir trešais singls, kas tapis sadarbībā ar komponistu Artūru Manguli dziesmu ciklā par Latvijas ziediem. Magones šovasar Latvijas pļavās zied īpaši skaisti, un es uzdrīkstos tās salīdzināt ar mūsu Latvijas meitenēm. Lai Latvija zied!" pauž dziedātājs Ainars Bumbieris.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Artūrs Mangulis; to iedziedājis Ainars Bumbieris. Dziesmu miksējis un māsterējis mūzikas producents Rolands Makarskis ("RolandRecords" studijā).

Dziesma pieejama arī SoundCloud: soundcloud.com/inars/ainars-bumbieris-tu-esi-ka-magonzieds.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties