Aicina ģitāristus pieteikties konkursam "Guitarday 2010"

Elina Korne, 05.05.2010., 15:35

Mūzikas preču veikals "Tava skaņa" sadarbībā ar firmu Yamaha aicina ģitāristus pieteikties jau otrajam konkursam "Guitarday 2010".

Victor SmolskiPirms nedēļas, otrdien, 27. aprīlī LMA Studentu klubā norisinājās pirmā specializētā bundzinieku konkursa Latvijā "Drumday 2010" fināls, tam bija pieteikušies 43 bundzinieki, no kuriem finālā iekļuva 10 labākie. Kompetenta žūrija vērtēja finālistus un par uzvarētāju atzina Rihardu Fedotovu, kas savā īpašumā ieguva Yamaha Rock Tour bungu komplektu, otrajā vietā ierindojās Rūdolfs Dankfelds, kas balvā ieguva Paiste šķīvju komplektu, bet trešā vieta un Boss metronoms – Ivaram Arutjunjanam, sirsnīgi apsveicam.

Viens konkurss noslēdzies, nu kārta nākošajam – ģitāristu konkursam "Guitarday 2010". Jau otro gadu mūzikas preču veikals "Tava skaņa" sadarbībā ar firmu "Yamaha" LMA Studentu klubā rīko specializētu konkursu ģitāristiem. Līdz 8. maijam, sūtot spēles ierakstu mp3 formātā, īsu aprakstu par sevi un foto uz e-pastu guitarday@yoursound.lv, konkursam aicināti pieteikties ģitāristi līdz 35 gadu vecumam. Žūrija aizklātā veidā atlasīs 10 dalībniekus, kas iekļūs finālā un otrdienā, 25. maijā piedalīsies konkursa finālā LMA Studentu klubā. Konkursa galvenā balva – elektroakustiskā ģitāra Yamaha CPX900, būs arī balvas no veikala "Tava skaņa" un "Rock Distribution".

Konkursa fināla īpašais viesis Victor Smolski (grupa RAGE, Vācija).

Plašāka informācija par konkursu un pieteikšanās kārtību www.guitarday.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties