"7 Pieauguši vīrieši" ir atkalapvienojušies

Edgars Āboliņš, 31.08.2010., 15:03

Latvijas spēcīgākā grupa "7 Pieauguši vīrieši" ir atkalapvienojušies uz vienu reizi, par godu savam lielkoncertam, kas notiks 1. septembrī "Nabaklab".

Šis būs unikāls un vienreizējs koncerts, jo pēc tā grupa atkal izjuks.

Lai gan 7 Latvijas "popmūzikas prinču" aktīvā koncertu darbība tika pārtraukta, tomēr viņu igauņu valodā pārdziedātās dziesmas likumsakarīgi ir kļuvušas arvien populārākas arī Igaunijā, līdz šonedēļ tās debitēja dažādās mūsu ziemeļu k"7 Pieauguši vīrieši"aimiņu populārās radiostacijās.
Šoreiz "7 Pieaugušiem vīriešiem" ir izdevies kļūt par pirmajiem ārzemniekiem, kuri iekļuvuši visu populārāko radiostaciju Top 10.

Tāpat arvien populārāks kļūst arī "Vīriešu" igauņu valodā adaptētais dziesmas video, kas skatāms internetā. Šā video oriģinālajai versijai ir jau vairāk nekā 200 tūkstoši skatījumu. Internetā ir atrodamas arī citu lietotāju izvietotās versijas un to kopējais skatījumu skaits jau pārsniedz 666 000.

Tikmēr paši Vīrieši bauda radošo atvaļinājumu un Kalifornijas sauli, kopīgi ar amerikāņu producentiem strādā pie jaunām dziesmām savam jaunajam albumam, kā arī palīdz producentam producēt dziesmas kādam jaunam igauņu mūzikas projektam.

Pēc grupas izjukšanas, katrs no vīriešiem aizgāja savu ceļu – kāds uzsāka savu solo projektu "Čipsis un Dullais", daži nodevās sava individuālā "es" meklējumiem - pievērsās kristietībai, vēl bohēmiskākam dzīvesveidam, glezniecībai un personālizstādēm, tadžīna trauku un bikšu izgatavošanai; cits apmeklēja rehabilitācijas centrus, bet daži vienkārši devās iekarot Holivudu un, kā ziņo dzeltenā prese, tad veiksmīgi.

Kā jau ziņots "7 Pieauguši vīriešu" izjukšanai par iemeslu bija savstarpējie tiesu darbi un katra mākslinieka indivuduālo māksliniecisko vīziju nesaderība, kas, pēc mākslinieku vārdiem, bija ļoti nogurdinoši, taču tagad - par godu savam lielkoncertam, savsarpējais krupis ir norīts un klausītāji gūs tās pašas brīnišķās emocijas kā senāk zelta laikos. Uz tikšanos lielkoncertā!
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
rusalka, 31.08.2010. 15:36:07
Komentāra reitings: 0

šito nedrīkst laist garām!!!
wuuhuu biksītes un ziedi lidos!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties