28.februārī Rīgā uzstāsies hausmūzikas leģenda Robert Owens

"Amber Muse Records", 24.02.2015., 10:16

28.februārī, klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta" (Peldu ielā26/28) pēc "Amber Muse Records" uzaicinājuma, dzīvo uzstāšanos sniegs vokālists un pasaules līmeņa mūziķis, tas, kura rokās ir dzimusi hausmūzika – Robert Owens no Čikāgas.

Robert OwensViesi ar setiem divās zālēs atbalstīs Bogdan Taran, Max Lomov, Andre Crash & Laso, Vlad G no Londonas, DJ Cute un "Super Oganes".

Mēs sakām "hauss", saprotam – Frenkijs Naklzs, Rons Hārdijs, Maršals Džefersons, Lerijs Herds, Deivids Morales un, protams, Roberts Ovens. Pajautājiet hausmūzikas faniem par viņu mīļāko žanra vokālistu un deviņi no desmit bez šaubām nosauks Roberta Ovensa vārdu. Protams, ka uz skatuves ir arī citi labi dziedātāji, bet vairāk kā 20 gadu laikā apdāvināta vokālista, dziesmu autora, producenta un dīdžeja lomā Roberts ir ne tikai paspilgtinājis hausmūziku, bet arī spēlējis nozīmīgu lomu tās veidošanā. "Tears", "I’ll Be Your Friend" un "Ordinary People" ir tikai dažas no viņa dziesmām, kuras uzreiz pēc parādīšanās kļuva par īstu žanra klasiku.

Būdams ar gospeļkora pieredzi, 1985.gadā Roberts Čikāgā satika Leriju Herdu, un kopā ar viņu un Ronu Vilsonu izveidoja vienu no klasiskajiem hausa mūzikas kolektīviem "Fingers Inc", kas izdevuši tādus hītus kā "Mysteries of Love" un house standartu "Can You Feel It". Pēc četriem gadiem Roberts devās uz Ņujorku, kur kopā ar "Def Mix" komandu (Morales, Satoši Tomi un Frenkijs Naklzs) ierakstīja vienu no emocionālākajām un house noteicošajām dziesmām – "Tears". Tā deva startu Roberta Ovensa solo karjerai, bet 1991.gada singls "I’ll Be Your Friend" nostiprināja viņa veiksmi pasaulē ne tikai hausmūzikas vidē.

Robert Ovens visus šos gadus turpina aktīvu darbu uz skatuves. Katru gadu izdod vairākus hītus kā pats, tā arī ar dažādiem producentiem, kuru vidū Atjazz, Haji & Emanuel, Sandy Rivera, Photek, Ron Trent, Coldcut, Full Intention, Roy Davis Jr., Ralf Gum, Kris Menace un citi. Viņš pastāvīgi ceļo un uzstājas visā pasaulē, un 28.februārī uzstāsies Rīgā.

Pasākuma sākums 22:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 01:00 – 5 €, vēlāk – 7 €, pārējiem – 7 €. Pietiekšanās viesus sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp).

Atbalsta: "DanceRadio.lv", "Dance Box", "Heineken".

Plašāka informācija: www.ambermuse.com.

Video: Photek feat. Robert Owens "Mine To Give" youtu.be/ykALcAUWM-E.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
турецкий сериал на языке онлайн

Tamie

porn videos

Vincent

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab


ienāktreģistrēties