Liepājas Latviešu biedrības namā 2. maijā tiks aizvadīta šīs sezonas pēdējā balle

Laura Giptere, 15.04.2015., 10:58

2. maijā plkst. 20.00 Liepājas Latviešu biedrības nams aicina uz sezonas noslēguma balli.

Liepājas Latviešu biedrības nama balleDejotāju priekam un atpūtai balles muzikālo pavadījumu izpildīs klausītāju iemīļotā grupa no Rēzeknes "Galaktika", kā arī pūšaminstrumentu grupa "T-kvartets".

Grupa "Galaktika" pirms 14 gadiem bija zināma kā "Laineri", bet nu jau 6 gadus muzikanti dzied, spēlē un iepriecina klausītājus ar jauno nosaukumu – "Galaktika". Grupas pamatsastāvā darbojas solists Normunds Zušs un Vitolds Goņevs, bet Liepājā grupa muzicēs lielajā sastāvā, kopā ar saviem skatuves draugiem, tādēļ, kā jau ierasts, balles viesi varēs no sirds izdejoties.

Pagaidām "Galaktika" ir izdevusi vienu albumu, kura tituldziesma "Rāzna" 2011. gada Šlāģeraptaujas finālā ieguva 3. vietu. Savukārt, 2012. gada Šlāģeraptaujas finālā grupa ieguva 1. vietu ar dziesmu "Mans dzimtais novads" un 2013. gadā – 1. vietu ar dziesmu "No visas sirds".

Balles viesus ar dinamisku mūziku priecēs arī trombonu kvartets "T-kvartets". Šie priekšnesumi tiks pasniegti ar šarmu un atraktivitāti, klausītājiem raisot pozitīvas izjūtas un sniedzot muzikālu baudījumu.

Liepājas Latviešu biedrības nams aicina biļetes rezervēt un iegādāties laicīgi, jo šī balle būs lieliska iespēja pavadīt maija brīvdienas pavasarīgu melodiju pavadījumā un sev tuvu cilvēku vidū. Biļetes pieejamas Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, Rožu lauk. 5/6, un iepriekš (līdz 21.04.) tās iespējams arī rezervēt pa tālruni – 634 238 29.

Ar šo pavasara balli noslēdzot sezonu, ar lielu nepacietību tiks gaidīta jau nākamā, jo atsākoties rudens sezonai viena no ballēm būs veltīta Liepājas Latviešu biedrības nama 80. gadadienai, tādēļ tā būs īpaši grezna un noteikti atšķirsies no jau ierastajām ballēm.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties