Šosestdien Rīgā uzstāsies Krievijas darkwave/industrial grupa Otto Dix

Valdis Bērzvads, 07.03.2012., 05:55

Oriģinālitāte un jaunrade – kvalitātes, ar kurām mūsdienu alternatīvās mūzikas laukā nu jau grūti pārsteigt. Un šī grupa arī nepārsteidz, tā vienkārši spridzina un aizrauj! Klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies "Otto Dix", jauna mūzikas virziena celmlauži, brīdinot par spilgtu priekšnesumu ar uzvedumu, tērpiem, dekorācijām un lāzeršovu – Rīgas koncertā improvizēs visi kopā un katrs atsevišķi!

"Otto Dix" (Отто Дикс, Krievija) vizītkarte: jauna un unikāla alteranīvās mūzikas novirziena celmlauži. Pāris gadu laikā grupa spējusi gan iekarot stabilu vietu NVS nekomerciālās mūzikas lauciņā, gan kļūt par vienu no populārākajām grupām savā žanrā, gan atrast un attīstīt savu stilu un atklāt jaunus alternatīvās mūzikas apvāršņus.

Pirmsākumos grupa muzicēja, nosacīti iekļaujoties darkwave mūzikas rāmjos, taču jau drīz šī stila robežas grupai kļuva par šauru. Tā pārliecinoši gāja tālāk, koncertos pulcējot gan tīņus, gan pieaugušus klausītājus. Turklāt "Otto Dix" daiļraide valdzina ne tikai smagās, bet arī akadēmiskās mūzikas cienītājus. Grupa regulāri dodas vērienīgās koncerttūrēs, kā arī piedalās Eiropas lielākajos rokfestivālos.

Grupas īpašais trumpis ir vokālista neparastais kontrtenors un teatrālie pantomīmas elementi, ko viņš organiski iekļauj šovā.

Katra "Otto Dix" koncertprogramma ir konceptuāla, un pakārtota vienotai šova idejai, vērienīgā izrādē apvienojot mūziku un vizuālos tēlus. Rīgas koncerts būs veltīts grupas jaunajam albumam 'Чудные Дни'. Grupa skatītājiem ir sagatavojusi lāzeršovu, īpašas instalācijas, kā arī jaunus tērpus un imidžu.

"Otto Dix" brīdina, ka dziesmu koncertversijas radikāli atšķirsies no albumā dzirdamajām, jo visiem, tai skaitā taustiņniekam un vijolniekam, būs pilnīga improvizācijas brīvība!


Otto Dix koncertā uzstāsies pirmie, pl. 22.00.
Pēc viņiem apmeklētājus priecēs pašmāju darkwave / industrial / EBM darboņi Dark Nexus un Magurah, kā arī Djane Chromium un Dj Sinisters.

Biļetes jau nopērkamas iepriekšpārdošanā no Ls 6 "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/5098

 

 


Koncerts 10. Martā Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" (Brīvības gatvē 193c).
Koncerta sākums pl. 22.00, klubs būs atvērts no pl. 20.00.

Koncerta dienā kluba kasē biļete maksās Ls 8.


Resursi internetā:
http://ottodix.ru/
http://www.myspace.com/ottodixx
http://darknexus.lv/music/samples/
http://www.magurah.com

 

Otto Dix

Otto Dix video:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QTKzFv86HG8
http://www.youtube.com/watch?v=x8x-8T0Q_J4&feature=player_embedded

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties