Šopiektdien MP Latvijas metal mūzikas Gada Balvas apbalvošanas pasākums

valdis-mp, 24.02.2010., 09:48

Programmā – balvai nominēto grupu koncertsniegums, pirmo vietu ieguvēju apbalvošana, kā arī īpašo viesu – grupu Trendkill Method un ORĶ uzstāšanās.

Piektdien, 26.februārī klubā "Melnā Piektdiena" (Rīgā, Brīvības gatvē 193c) pirmo reizi Latvijā notiks Latvijas metal mūzikas Gada Balvas apbalvošanas pasākums.

 

Apbalvošana notiks sešās nominācijās: 2009.gada labākā grupa, gada labākais albums, gada labākais vokālists, gada labākais mūziķis, gada labākā jaunā grupa, gada koncertuzstāšanās. Redzēsiet labākās Latvijas metal grupas un mūziķus, visus, par ko esat balsojuši. Pasākumu vadīs Latvijas leģendārās thrash metal grupas Huskvarn balss Urbix.

 

Programmā – balvai nominēto grupu koncertsniegums, pirmo vietu ieguvēju apbalvošana, kā arī īpašo viesu – grupu Trendkill Method un ORĶ uzstāšanās.

 

Metal mūzikas Gada Balvas pasniegšanas ceremonija šogad Latvijā notiks pirmo reizi. Tās iniciatori ir koncertaģentūras Metalshow.lv un mūzikas kluba "Melnā Piektdiena" pārstāvji, kas ar mūzikas aktivitātēm un koncertu organizēšanu Latvijā nodarbojas jau vairāk kā 15 gadus.

 

Klubs atvērts no pl. 19.00
Ieeja Ls 2


atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo


ienāktreģistrēties