Sestdien "Melnajā Piektdienā" uzstāsies Heaven Grey, Diseim, Katalepsija un NightTales

Valdis Bērzvads, 07.12.2010., 12:39

Pēc grupu uzstāšanās līdz neparedzamam laikam Metal Karaoke!
Sākums pl. 20.00, ieeja Ls 2.

 

Šosestdien, 11. decembra vakarā Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" notiks muzikāli izklaidējošs pasākums, kuru ar savu līdzdarbošanos atraktīvāku padarīt varēs ikviens apmeklētājs. Īpašais piedāvājums visiem Valžiem - vārda dienas dāvana no kluba - (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) ieeja bez maksas!


Vakara plāns:
1. daļā muzikālos priekšnesumus sniegs četras lieliskas grupas, secīgi: NightTales (gothic rock/metal), Katalepsija (doom/black metal), Diseim (vecās skolas death metal ar sludge elementiem) un Heaven Grey (gothic/doom metal).

2. daļā, pēc grupu uzstāšanās (aptuveni pusnaktī) līdz pat neparedzamam laikam, ko lielā mērā noteiks pašu apmeklētāju aktivitāte – Metal Karaoke! Katrs un ikviens, kurš sevī apzinās vai tikai vēl grasās atklāt vokālās dotības, varēs un pat drīkstēs kāpt uz skatuves, lai demonstrētu savas prasmes! Aicināti visi dziedāt, dainot, rūkt & spiegt gribētāji!


Nedaudz par grupām:

Heaven Grey nosaukums daudziem mūzikas cienītājiem īpašus komentārus neprasa, jo savulaik viņi bija viena no populārākajām Latvijas pagrīdes mūzikas vienībām, kad deviņdesmito gadu vidū intensīvi koncertēja gan Baltijas valstīs, gan aiz to robežām.
Grupa izveidota 1993. gadā un drīz kļuva par vienu no vadošajām grupām Latvijas smagā metāla pagrīdē. Sākumā Heaven Grey spēlēja death metal, bet drīz vien maina stilu uz doom metal ar gothic ievirzi. Dziesmu teksti rakstīti gan latviešu, gan angļu valodā. 1994. gadā grupa izdod demo ierakstu "Under The Grey Clouds", 1996.gadā demo ierakstu "Memory River" un 1998.gadā studijas albumu "Northwind". 1990-to gadu beigās Heaven Grey aktīvi koncertē Baltijas valstīs, Latvijā sasniedzot kulta grupas statusu.

2000. gadā, kā iemeslu minot radošo krīzi, grupa darbību pārtrauc. Seko traģisku notikumu virkne, un viņsaulē aiziet grupas ģitārists Sigvards un vokālists un dziesmu tekstu autors Ansis Melders. 2007. gadā "Heaven Grey" uzsāk jaunu posmu, lai atjaunotā sastāvā turpinātu savu muzikālo darbību. Atsākās darbs pie jauna muzikālā materiāla radīšanas, kā arī regulāra koncertdarbība. Šāgada jūnijā iznāca jaunais albums "Falling Mist", grupa uzstājas arī festivālā "Metalcamp" Slovēnijā. Patlaban Heaven Grey strādā pie jaunā muzikālā materiāla radīšanas, perspektīvajā nākotnē gaidāmas vairākas uzstāšanās ārvalstīs.
www.myspace.com/heavengrey

 

Death metal/sludge vienību Diseim 2007. gadā nodibināja bundzinieks Imants Vovers (ex Skyforger) un ģitārists Dmitrijs Bulavskis. Viņiem piepulcējoties dziesmu autoram un vokālistam Sergejam Stavro un basistam Aleksejam Makarovam, uz Latvijas smagās mūzikas skatuves radās līdz tam stilstiski nedzirdēta muzikāla formācija. Grupa sevi jau atzīstami pierādījusi ar aktīvu koncertdarbību un enerģisku atdevi uz skatuves. Šajā uzstāšanās reizē gaidāms jauna skaņdarba pirmatsakņojums.
www.myspace.com/diseim


Grupas Katalepsija sākotne rodama 2005. gadā Jaunjelgavā. Sākotnēji grupa spēlēja hardcore stilā. Laikam ejot un mainoties grupas sastāvam, mainījās arī muzikālās izpausmes stils, un šobrīd tas ir doom/ black metal ar gotiskiem un simfoniskiem elementiem. Patlaban grupa strādā pie jauna muzikālā materiāla, janvārī gaidāma grupas uzstāšanās Liepājā, Flashlight konkursā.
www.draugiem.lv/katalepsija


NightTales ir jauna un daudzsološa gothic rock/metal spēlējoša vienība no Jelgavas. Grupas mūzika ir savdabīgs roka un klasikas apvienojums, ko lieliski papildina dziedātājas Elīnas akadēmiskais vokāls. Viņi savu mūziku raksturo kā stāstus, pasakas un dzeju, kas ietērpta gan skaņu, gan vārdu veidolā. Nākotnes plānos ietilpst muzikālo perfomanču bagātināšana arīdzan vizuālā veidā. Patlaban grupa cītīgi strādā pie jaunu dziesmu radīšanas un aktīvi koncertē.
www.draugiem.lv/nighttales


11. decembrī klubs "Melnā Piektdiena" būs atvērts no plkst.19.00, koncerta sākums plkst. 20.00.

Ieeja Ls 2.

 

11.decembrī MP

Vairāk informācijas www.melnapiektdiena.lv

 


0 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!

atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties