Metalshow.lv Open Air – elle zemes virsū...

valdis-mp, 19.02.2010., 08:11

Arī šovasar – šoreiz visā jūlija pirmās nedēļas nogalē – 2.,3. un 4. datumā –, trīs dienas no vietas Rīgā notiks smagās mūzikas festivāls Metalshow.lv Open Air!
Kā pirmie hedlaineri savu dalību festīvālā apstiprinājuši Grieķijas dark metal grandi Rotting Christ un viena no vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban.

No piektdienas līdz pat vēlam svētdienas vakaram daļa galvaspilsētas būs smagās mūzikas pasaule, kurā uzstāsies gandrīz pussimts grupu. Kas būs īpašie viesi? Kā pirmie hedlaineri savu dalību festīvālā apstiprinājuši Grieķijas dark metal grandi Rotting Christ un viena no vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban, taču jaunumi vēl sekos un jūlijā Rīgā redzēsim vēl arī citas spēcīgas vienības.

 

Izdevīgs piedāvājums – sestdien, 20. febrārī, kluba "Melnā Piektdiena" bārā (grupas The Blackout videoklipa prezentācijas pasākuma ietvaros) pirmās piecdesmit biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu - Ls 10.


No pirmdienas, 22. februāra, iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīzes" kasēs varēs iegādāties biļetes uz visām trim festivāla dienām par Ls 14, vēlāk biļetes kļūs dārgākas.
www.bilesuparadize.lv

 

Šogad festivāls Metalshow.lv Open Air vēl notiks Rīgā, jūlija pirmajā nedēļas nogalē Brīvības gatvē 193c gan "Melnās Piektdienas" telpās uz mazās skatuves, gan uz īpaši būvētas lielās skatuves laukumā aiz kluba ēkas. Teritorija tiks labiekārtota, turklāt jaunums - būs arī apsargāta telšu pilsētiņa un mantu glabātava, ko noteikti atzinīgi novērtēs pasākuma apmeklētāji no citām pilsētām. Par mūzikas mīļotāju fiziskās labsajūtas uzturēšanu rūpēsies vairāki bāri, kā arī tiks gādāts par kvalitatīvu ēdināšanu un patīkamu laika pavadīšanu.


Kopumā festivālā uzstāsies vairāk nekā 45 plaša smagā muzikālā spektra grupas gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Savu dalību jau apstiprinājuši leģendārie grieķi Rotting Christ un viena no šā brīža vadošajām vācu modernā metāla triecienvienībām Caliban, taču rīkotāji turpina sarunas ar citiem potenciālajiem hedlaineriem un tiklīdz būs jaunumi, par tiem informēs!


Klausītāju iecienītais un mūzikas kritiķu atzinīgi vērtētais festivāls šovasar notiks jau sesto reizi. Pirmos četrus gadus tas dažādas smagmes intensitātes klausītājus pulcēja Blomē, netālu no Smiltenes, kur divu dienu garumā varēja izbaudīt dabas, mūzikas un patīkamas gaisotnes sniegto kombināciju.
Festivālā spēlējuši tādi spēcīgi un pasaulslaveni smagās muzikālās frontes pārstāvji kā Dark Tranquillity, Pain, Cradle of Filth, The Exploited, Agnostic Front, Tyr, un daudzi citi, kā arī Baltijas un pašmāju nopelniem bagātākās un ievērības cienīgākās grupas.
Pagājušajā vasarā, ņemot vērā dižķibeles izraisītās korekcijas un negācijas daudzu dzīvēs, festivāla norises vieta tika mainīta. Divu dienu garumā notika urbanizētā Metalshow.lv - Anticrisis versija tepat Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" un tam blakus esošajā teritorijā, kas, protams, bija atšķirīgi, taču saglabāja visas labākās kvalitātes kā muzikāli, tā tīkamās gaisotnes ziņā.

 

rc


Rotting Christ savas ilggadējās darbības laikā devusi nenovērtējamu ieguldījumu ekstremālās mūzikas attīstībā. Tās raksturlielumi ir kvalitāte un bezkompromisu profesionālisms kā mūzikas radīšanā, tā paušanā tautas masām koncertuzstāšanos laikā.
Grupas jaunākais veikums ar nosaukumu "Aealo" dienasgaismu ieraudzīja šā gada februārī. Tajā viņi smēlušies iedvesmu grieķu kultūras mantojumā savu unikālo un atpazīstamo dark metal skanējumu bagātinot ar folkloras un tautas mūzikas elementiem. Albuma nosaukums "Aealo" sengrieķu valodā nozīmē katastrofu un destrukciju un asociatīvi ataino tā muzikālo un lirisko saturu.

 

cb

Grupa Caliban ir Eiropas metalcore skatuves veterāni, kas savu lielisko reputāciju un plašo fanu pulku visā plašajā pasaulē uzturējusi nemainīgi pieaugošā progresijā ar cītīgu darbu, lieliskiem albumiem un aktīvu koncertdarbību. Jaunākais grupas albums "Say Hello To Tragedy" ir iespaidīgs muzikālās agresivitātes un emociju pārpilns vēstījums par mūsdienu traģēdijām, cilvēku savstarpējās saprašanās trūkumu un to varbūtējo pasauli, kādā mēs varētu dzīvot, ja vien pacenstos.

Metalshow.lv Open Air vienmēr ir notikums! Tie, kuri jau bijuši, – pārtiniet patīkamāko atmiņu iespaidu rullīšus no iepriekšējiem festivāliem, atminieties, cik labi, tas bij’, un dodieties baudīt arī šā gada piedāvājumu!
Tiem, kuri vēl nav bijuši, viens no šīs vasaras galvenajiem uzdevumiem: uzzināt, kas tas ir, ko daudzi vairākus gadus pēc kārtas atzinuši par labāko esam!

 

Resursi internetā:

http://www.rotting-christ.com

http://www.myspace.com/rottingchristabyss

http://www.calibanmetal.com

http://www.myspace.com/caliban

http://www.metalshow.lv


 


atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties