Šopiektdien klubs "Melnā Piektdiena" svinēs sesto gadadienu!

Valdis Bērzvads, 09.05.2012., 20:06

Piektdien, 11. maijā, klubs "Melnā Piektdiena" svinēs sešu gadu dzimšanas dienu. Koncertā uzstāsies pašmāju Rūsa, Frailty, Sacramental un Kiss of The Dolls, kā arī grupas Paean un Thou Shell Of Death no Igaunijas.

Klubs "Melnā Piektdiena" apmeklētājiem durvis vēra 2006. gada 13. maijā, kļūstot par iecienītu koncertu norises un pulcēšanās vietu alternatīvās mūzikas piekritēju vidū. Pirmie ārzemnieki, kas piedārdināja jaunatvērto klubu, bija "Napalm Death", "Cannibal Corpse", "Carpathian Forest", kuriem sekoja daudzi citi, par ko liecina arī kluba sienas – tur mājvietu radusi gādīgu roku veidota foto kolekcija ar mūziķu autogrāfiem. Tāpat klubā gadu gaitā uz skatuves kāpušas neskaitāmas pašmāju alternatīvās un metālmūzikas grupas.

Laika gaitā par tradīciju jau pārvērtušies kluba rīkotie pasākumi – "Melnā Piektdiena '13", "Rock un Metal Karaoke", jaunākā tradīcija ir katru gadu apkopot nopelnus pašmāju smagās mūzikas jomā, pasniedzot "Latvijas Metal Gada Balvu" .

 

Piektdien, 11. maijā, kluba sešu gadu dzimšanas dienas svinībās uzstāsies:

"Rūsa" - leģendām apvīts, smagnējs ballīšu rokenrols ar romantiski sociāliem tekstiem. Grupas albums "Uz Pērkonkrēsliem" jau kļuvis par iecienītu latviešu roka klasiku klausītāju lokā.
http://www.draugiem.lv/rusa/

"Frailty" – pašmāju tumšā pērle jeb doom/death metal maniere spēlējošā grupa, kuras otrais albums "Melpomene" iznācis šī gada februārī, radis dzirdīgas ausis gan pašu mājās, gan ārzemēs.
http://www.myspace.com/frailtymetal

"Sacramental" – trio no Rēzeknes, kas spēlē enerģisku thrash/speed metal. Lieki bilst, ka grupas spožākā virsotne šobrīd ir - 3 vieta "Wacken Metal Battle" konkursā Vācijā, pagājušajā gadā, grupai top debijas albums!
http://www.myspace.com/sacramentalband

"Kiss Of The Dolls" – pirātu glam roka, metāla, 80-to gadu hārdroka tradīciju sajaukums, šobrīd, vienīgie savā stilā pašu mājās.
http://www.draugiem.lv/kissofthedolls/

"Paean" – Igaunijas jauniešu grupa, kas spēlē raupjāku death metal paveidu, ar brangu piedevu tehniskās spēlētprasmes un melodiskām pasāžām, gada sākumā izdevuši četru dziesmu Ep "Livium". Rīgā pirmo reizi!
http://www.myspace.com/paeanestonia

"Thou Shell Of Death" – Igaunijas ambient / black metal projekts, labākajās žanra taradīcijās, gan muzikālā, gan skatuves ietērpu, noformējuma ziņā. http://tsod.mortestudio.eu/

 

Klubs durvis vērs plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 19:30.

Ieejas maksa - 2 LVL.

 

mp6x

Papildu informācija: http://www.melnapiektdiena.lv un http://www.draugiem.lv/klubsMP/

Klubs "Melnā Piektdiena" atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 193c.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties