26. oktobrī MP - zviedru gaļa!

Valdis Bērzvads, 20.10.2011., 08:31

Trešdien, 26. oktobra vakarā, Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" (Brīvības ielā 193c) visiem death metāla cienītājiem būs iespēja izbaudīt un novērtēt divu zviedru vienību – Demonical un Volturyon sniegumu. "Melnā Piektdiena" būs starta punkts grupu Eiropas koncerttūrei "Eastern Death Infernal Tour 2011".

 Grupa Demonical dibināta 2006. gadā un tās pamatideja un mērķis bija muzikāli atgriezties pie death metāla saknēm un kopīgiem spēkiem radīt bagātīgu devu tumsas apdvestas brutalitātes. Jāatzīmē, ka grupa radās īsu brīdi pēc tam, kad beidza pastāvēt cita leģendāra zviedru banda – Centinex. Demonical sastāvā ir krietna daļa no Centinex pamatsastāva dalībniekiem: vokālists, bundzinieks un basists.

dem2

Visā drīzumā tapa promo materiāls "Bloodshed Divine", kas guva pozitīvas atsauksmes, kā arī izraisīja vairāku ierakstu kompāniju interesi. Vācu ierakstu kompānijas Cyclone Empire paspārnē klajā nāca pirmais albums "Servants of the Unlight." Sekoja virkne koncertu Eiropā, arī kopā ar citiem ievērojamiem zviedriem kā Grave un Dismember. 2009. gadā. iznāca albums "Hellsworn". Jaunākais Demonical veikums ar nosaukumu "Death Infernal" klausītājus sasniedza šogad aprīlī. Demonical mūzika ir tipisks, spēcīgs zviedru death metāls tā labākajās izpausmēs. Īpaši rekomendējams visiem, kuriem patīk grupu Entombed, Unleashed un Centinex muzikālās izpausmes.

www.myspace.com/thedemonicalhorde

 

Grupa Volturyon radās 2006. gadā, kad divi draugi secināja, ka kopīgi radītais skaņu materiāls prasīt prasās tikt izpausts plašākām masām. Demo ieraksts "Forever Suffer" ietvēra četras dziesmas un piesaistīja vācu ierakstu kompānijas Obscure Domain Productions uzmanību. 2008. iznāca debijas albums "Blood Cure", guva pozitīvas atsauksmes un Volturyon devās atrādīt sevi un savu muzikālo veikumu daudzviet Eiropā. Jaunākais albums ar nosaukumu "Coordinated Mutilation" iznāca šogad februārī. Volturyon mūzika radīs atzinību to klausītāju vidū, kam tuva grupu Cannibal Corpse un Suffocation radītā mūzika.

www.myspace.com/volturyon

 

26. oktobrī klubs būs atvērts no pl. 19.00, koncerta sākums 20.00.

Ieeja Ls 6.

Īstiem Death metāla cienītājiem šī koncerta apmeklējums ir obligāts!

 

dem3


0 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!

atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties