Rokmūzikas vakars ar Dzelzs Vilku un Uldi Rudaku Fonoklubā

Šteinis, 21.02.2011., 12:19

25. februārī plkst. 22:00 Cēsu "Fonoklubā" uzstāsies zināmā Latvijas roka apvienība – "Dzelzs Vilks", kā arī Dj Uldis Rudaks.

Dzelzs Vilks foto: J. VīksnaKopš grupas dibināšanas 1991. gadā, "Dzelzs Vilks" ir izdevis vienpadsmit albumus, kā rezultātā šis kolektīvs īpašus komentārus Latvijas auditorijai vairs neprasa. Šī būs jau trešā reize, kad grupa kāps uz "Fonokluba" skatuves. Pateicoties atsaucīgajiem klausītājiem, kā arī ciešajai saiknei starp izmērā nelielo telpu un skatuvi, rodas izteikta kopības sajūta, tāpēc "Fonoklubs" un "Dzelzs Vilks" arī šoreiz noteikti radīs īpaši atmosfērisku un neaizmirstamu koncertu.

Par ballīti pirms un pēc koncerta gādās Dj Uldis Rudaks. Atpazīstamību Rudaks ieguvis darbojoties kā žurnālists, kritiķis, literāts, fotogrāfs un mūziķis. Kaut arī ar mūziku uz "tu" ir krietni ilgāk, kā dīdžejs Rudaks uzstājas kopš 2003. gada, līdz šim "Fonoklubā" viesojoties divas reizes.

www.fonoklubs.lv

www.twitter.com/fonoklubs


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties