R-viss un Dj Monsta Fonoklubā jau rīt

caps, 12.03.2010., 14:01

Sestdien, 13. martā Cēsīs pēc ilgāka laika pārtraukuma uzstāsies ilggadīgais Gustavo līdzgaitnieks - R-Viss, kopā ar vienu no Latvijas zināmākajiem scratch meistariem - Dj Monsta.

FonoklubsR-viss savu mūziku raksturo ar cilvēcību, uzsverot, ka viņa dziesmas ir jāuztver vienkārši un nepārspīlēti, jo zem tām neslēpjas nekāda maģija. Tāpat autors vēlas, lai viņa tekstos cilvēki spētu meklēt līdzības ar sevi, un dziesmas kalpotu labsajūtas veicināšanai.

R-viss savas hiphopa gaitas aizsāka 1998. gadā grupas "Rool Makaz" sastāvā. 2000. gadā viņš piedalījās Ozola debijas albuma "Cieņa un mīlestība" trīs dziesmās, savukārt 2002. gadā R-viss uzsāka darbu pie sava debijas albuma "Fokusu pokusu meklējumos", kurš klajā nāca 2006. gadā . R-vja mūziku lielākoties ir sagatavojis zināmais reperis Gustavo.

Monsta pēc savas būtības ir dīdžejs, kurš, spēlējot ar skaņu platēm Broken Beat, Nu Jazz, Jazz, Funk un Latin stilā, uzstājas dažādos klubos un pasākumos.

Ar scratch un beat juggling Dj Monsta aizraujos jau kopš 1996. gada, kas likumsakarīgi noveda pie darbības vienā no Latvijas pirmajā hiphop apvienībām "Fact". Vēlāk Dj Monsta pievienojās arī funk apvienībai "Time After Time". Sniedzis koncertus gan Eiropā, gan Krievijā, 2002. gadā, sadarbībā ar citiem scratch dīdžejiem, izveidoja grupu "Riga Scratch Posse".

Sākums: 22:00
Ieejas maksa: Ls 2.-


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hello. This post was created with XRumer 23 StrongAI. Good luck :)

Stephendal

смотреть лучшие турецкие сериалы

Davida

Hello. This post was created with XRumer 23 StrongAI. Good luck :)

Stephenallob


ienāktreģistrēties