"Sanctimony" "Fonoklubā" uzsāk "Perfection" EP prezentācijas tūri

JS, 27.02.2012., 14:21

Sestdien, 3. martā plkst. 22:00 Cēsu "Fonoklubā" kopā ar apvienību "SIA Radikal", pašmāju metal veterāni "Sanctimony" uzsāks sava jaunākā minialbuma prezentācijas koncertturneju.

Sanctimony Fonoklubs"Sanctimony" radās 1994. gadā un pastāvēšanas gaitā ir nostiprinājusi savu statusu kā viena no zināmākajām un spēcīgākajām metal apvienībām Latvijā. Pēc iepriekšējā albuma "Hell In Stereo" iznākšanas 2007. gadā, grupas atbalstītājiem ieskats jaunajā materiālā ir ilgi gaidīts notikums. "Perfection" EP ietver trīs jaunas "Sanctimony" dziesmas, kā arī grupas "Slayer" un latviešu eksperimentālās mūziķes Lotas dziesmu kaverversijas.

Martā "Sanctimony" dosies minialbuma prezentācijas turnejā, aptverot Cēsis, Rīgu, Liepāju, Preiļus, Valmieru un Tallinu.

Koncertus papildinās latviešu metal skatuves pārstāvji "SIA Radikal" un "Huskvarn", kā arī viesi "Profane Omen" – pieredzējusi, Somijā atpazīstama grupa, kas nesen parakstījusi līgumu ar ierakstu kompāniju "Spinefarm Records" un laiduši klajā trešo studijas albumu "Destroy!"

www.sanctimony.lv
www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties