Hardcore vakars Fonoklubā

caps, 08.12.2009., 04:10

9. decembrī, Cēsu Fonoklubā koncertā bez vecuma ierobežojuma uzstāsies The Vendetta no Itālijas un Lahesõda no Igaunijas.

VendettaSavas kopējās Austrumeiropas koncertturnejas ietvaros, Latvijā uzstāsies viena no Itālijas spēcīgākajām un zināmākajām hardcore grupām – The Vendetta, kuru iesildīt līdzi dodas apvienība no Igaunijas – Lahesõda.

The Vendetta savā aptuveni piecu gadu garajā pastāvēšanas laikā ir paspējuši uzstāties gan Eiropā, gan ASV, gada laikā sniedzot aptuveni 150 koncertus. Savu pēdējo singlu "Never Satisfied", kam ir pieejams arī videoklips, The Vendetta radīja kopā ar hardcore aprindās labi zināmo Danny Diablo. Grupa ir sadarbojusies arī ar Ceekay Jones, The Shotblockers un NY Hardcore veterānu – Roger Miret (Agnostic Front), un dalījusi skatuvi arī tādām grupām kā Terror, Exploited un citām. The Vendetta mūzika runā pati par sevi – profesionāla, brutāla un hVendettaarizmātiska.

Kopš 2003. gada, kad radās grupa "Lahesõda", tā ir piedzīvojusi neskaitāmas sastāva pārmaiņas. 2009. gada janvārī tā klajā laika singlu "Breakout Attempt", pēc kura publicēšanas grupa arī beidzot saprata stilu, ko vēlas pārstāvēt – NYHC. Uzkrājusi pieredzi, dalot skatuvi ar tādām grupām kā Neaera, No Turning Back un citām, tā dodas savā pirmajā Eiropas koncertu turnejā un šajā trešdienā viesos Cēsīs - Fonoklubā. 

Sākums: 19:00
Ieejas maksa: Ls 1.50 (bez vecuma ierobežojuma)
www.myspace.com/thevendetta
www.myspace.com/lahesoda
www.fonoklubs.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties