Franco Franco piedāvā debijas singlu

Kārklis Reiniņš, 31.08.2012., 14:28

Ritot pēdējām vasaras dienām, eksperimentālā Cēsu apvienība Franco Franco publicē grupas pirmo singlu Grasshopper’s Novel, tajā mūziķiem cenšoties notvert saules siltuma, viegluma un bezrūpības sajūtu, informē mūziķu pārstāvis Reinis Kārkliņš.

Franco

Grupa savu darbību aizsāka jau 2009. gadā un kopš tā laika ir aktīvi strādājusi pie

 koncertprogrammas un ieraksta. Franco Franco debijas EP ir plānots izdot jau šā gada nogalē, plašākai publikai piedāvājot pirmo ieskatu tajā jau tagad. Dziesmu Grasshopper’s Novel grupas dalībnieki piedāvā bezmaksas lejupielādei, aicinot to klausīties un dalīties.

Grupai patīk eksperimentēt ar instrumentiem un izmantot netradicionālus paņēmienus vēlamo skaņu sasniegšanai, kas rada unikālu skanējumu un savdabīgu atmosfēru, katru Franco Franco uzstāšanos padarot īpašu. Neskatoties uz faktu, ka grupas darbība nav bijusi pārāk publiska, tās kontā jau ir aizvadītas vairākas uzstāšanās, to skaitā arī klubos Piens un Fonoklubs, otro pašiem Franco Franco dēvējot par savu mājas pilsētas base-camp.

Tuvākā uzstāšanās plānota 3. septembrī Jauniešu dienās Cēsīs, kur bez Franco Franco varēs baudīt arī akustisko grupas Astro’n’Out koncertu.

Vairāk par Franco Franco un grupas jaunumiem


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
fat joe, 02.09.2012. 09:10:42 (ip:212.93.105.40)
Komentāra reitings: 1

mani fascinē tas hipsteru meinstrīma stils, kad uz sejas uzkleksē krāsas strīpu. Kamoon, tas ir tik looti 2009, Keša, wake up!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties