Fotogrāfa Jāņa Vīksnas personālizstāde Fonoklubā

Caps, 29.11.2010., 13:31

3. decembrī 19:00 "Fonoklubā" notiks fotogrāfa Jāņa Vīksnas personālizstāde "Photo.Color.Music.", ko papildinās muzikālās apvienības, to starpā "Transleiteris" un orķestris "Signāls".

Jānis Vīksna

Fotoizstādes mērķis ir atspoguļot mūsdienu jauniešu mīlestību pret mūziku un tās daudzveidību. Neikdienišķs fotogrāfiju attēlojums, krāsu kontrasti un netipisks realizējums ir tās iezīmes, kas šo izstādi padarīs unikālu.

Lai akcentētu personālizstādes mērķi, vakara gaitā uzstāsies tādu atšķirīgu mūzikas stilu pārstāvji kā "Transleiteris", orķestris "Signāls", jaunā apvienība "Franko Franko", Dj MārcisŠ un kāds Hip-Hop stila mākslinieks, kura vārds tiks atklāts tikai pasākuma laikā.Jāņa Vīksnas foto izstāde

"Sadarbība ar "Fonoklubu" beidzot ir devusi iespēju realizēt senu sapni – personālizstādi, kuras ideja ir balstīta uz mūzikas un vizuālās mākslas miji

edarbību, pasākumu papildinot pieciem konceptuāli dažādiem mūziķiem," atklāj izstādes autors Jānis Vīksna, kurš savas zināšanas ir ieguvis "Profesionālās fotogrāfijas skolā", kā arī gadu gaitā papildinājis tās pašmācības ceļā.

www.janisviksna.com
www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties