Fonoklubs uzsāk iepriekšpārdošanu Treniņtērpu Ballītei

JS, 10.01.2012., 09:22

"Fonoklubā" 4. februārī jau ceturto gadu pēc kārtas norisināsies viens no gada populārākajiem tematiskajiem pasākumiem "Treniņtērpu Ballīte" ar Dj Radikaļnij, "Gop Stop" un "Tranzīta" piedalīšanos.

Treniņtērpu BallītePar nenoliedzami zināmāko "Fonokluba" pasākumu kļuvusī "Treniņtērpu Ballīte" šogad atgriežas vēl jaudīgāka kā līdz šim. Šajā vakarā uz skatuves ir gaidāmi priekšnesumi no pasākuma autora Dj Radikaļnij, reiveriem "Gop Stop", kā arī īpašajiem visiem - grupas "Tranzīts", kura īpašus komentārus neprasa un sola apmeklētājus izklaidēt ar visiem saviem zināmākajiem hitiem, tai skaitā "Es Nevaru Būt Balts".

Neskatoties uz faktu, ka pasākums norisināsies ziemas vidū, pateicoties īpaši šim pasākumam sarūpētiem jaudīgiem apsildes elementiem, darbosies arī āra terase ar Fonokluba bāru un daudziem pārsteigumiem. Kluba pārstāvji norāda, ka tā vairāk atgādinās mazu festivālu, nevis klubu ballīti un pilnīgi noteikti būs līdz šim iespaidīgākais "Fonokluba" pasākums. Tā autors Dj Radikaļnij stāsta, ka "pasākums ir izvērties nedaudz lielāks nekā bijām plānojuši pirms 4 gadiem. Esam arī apsvēruši to apvienot ar pilsētas sporta svētkiem – ļoti daudz sportistu treniņtērpos."

Ņemot vērā, ka pagājušajā gadā "Fonoklubs" Cēsīs pulcēja aptuveni tūkstoš treniņtērpos tērptus ballēties gribētājus no visas Latvijas, lai šogad izvairītos no apmeklētāju neērtībām stundām ilgi stāvot rindās, pasākuma organizatori apmeklētājiem piedāvā unikālu iespēju pirmo reizi biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā par Ls 5.- (biļešu skaits ierobežots)

Sākot ar 10. janvāra plkst. 17:00 tās ir iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs.

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties